2777
2789
عنوان

خواهر شوهر وزه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 41 پست

والا شوهر من که دهن بین گوشی نیس هروقت به خواهرش میرسه ازین رو به اون رو میشه من جاتو باشم میگم بهتره تمومش کنیم تو زن کارمند بگیر منم دنبال یکی بهتر میگردم اگه اومدن دنبالت که یکم ناز بیار بعد بگو خواهرت نباید تو زندگی دخالت کنه اگر هم نه همون بهتر الان جدابشین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خواهرش خیلی دخالت می‌کنه تازه ما رلیم چه برسه ازدواج

بله خودم فهمیدم

ی چیز بگم تا تهشو بخون الان جدا نشی تو عقد جدا میشی تو عقد جدا نشی نهایت چند ماه بعد ازدواج جدا میشی

البته از اینا بعیده بیان و رسمیش کنن

جونت وقتت احساساتتو بگیر و از این آدم های سمی جدا شو

دختری که برای خودش ارزش نذاره نباید انتظار داشته باشه خانواده رلش بزارن

من ۲۰ اون ۲۴ خواهرش ۳۶

خب خواهر پسره به احتمال زیاد حسادت میکنه  باور کن یه روز تنهایی وقت بگیر برو مشاور ازش راهنمایی بگیر اول مشکل با خواهرشوهرتو حل کت وگرنه اینجوری نمیتونی زندگی کنی

بله خودم فهمیدمی چیز بگم تا تهشو بخون الان جدا نشی تو عقد جدا میشی تو عقد جدا نشی نهایت چند ماه بعد ...

خیلی از دستشون دلخورم دلم میخواد ی دعوای اساسی راه بندازم با همشون

خب خواهر پسره به احتمال زیاد حسادت میکنه باور کن یه روز تنهایی وقت بگیر برو مشاور ازش راهنمایی بگیر ...

آره حسودع خودش بزرگش کرده بدش میاد اون سمت من بیاپ

اوه اوه پس همین الان تمومش کن که اوضاعت خراب میشه بعدش مجبورت میکنن بری اونجا و بیچارت میکنن

به نامزدم گفتم که تا شهرت مشخص نشه نمیخوام و کف بیا طبقه بالا گفتم شده بیام خاش بهتره از زندگی اینجوری

ادم چیه جدا شو بابابگو من همینم که هستم خواستی بفرما با شرایط منو و خانواده م رسمیش کنید نخواستینم د ...

به خود پسر گفتم پریروز گف اجیم غلط کرده بیخود کرده از دیشب که دیدش عوض شده