2777
2789
عنوان

خواهر شوهر وزه

524 بازدید | 41 پست

تورو خدا تا اخر بخونید کمک هم کنید

سلام من با ی پسری تو دوران نامزدی ام ۵ ساله باهم نامزدیم و قرار بود که رسمی بشیم از طرفی این پسر آشنا هست و خانوادش هم زیاد رفت و آمد دارن این یه خواهر داره که خیلی بزرگه و همش تو گوشش میخونه زن نگیری زن کارمند باید بگیری از طرفی من دانشگاه میرم تازه ولی وضع مالی پدرم خوبه  ولی همیشه بهم زنگ میزنه ی جوری بهم تیکه میندازه که نگو خودش و خواهرش هر کدوم ی شهر هستن وقتی میان شهر ما دور هم جمع میشن نامزدم خیلی تغییر می‌کنه جوری که بد اخلاق میشه بهم توجه نمیکنه 

دیشب کلی بش زنگ زدم ببینم رسیده یا نه دیدم جواب نداد صبح بش پیام دادم چرا پیامی ندادی گف ببخشید گفتم نمیخوا مث هرروز بگی صبح بخیر دیدم گف نه چی بگم منم باش بحثم شد و رفتیم سمت خواهرش دیدم گف که من حالا که اینجوره دیگ تایم بیشتری می‌خوام رسمی کنیمش منم گفتم بهت دلخوش نکردم و می‌دونم خواهرت تو گوشت میخونه ازدواج نکنی چون چند بار بهم گفته نمیذارم داداشم زن بگیره فق زن کارمند می‌دونه ماهم نامزدیم چی کنم الا قهر بمونم بیان منت کشی خواهرشم چی کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ سال نامزد موندی؟بعد هنوز این اداها برات درمیارن؟مگه قحطی شوهره

دلیلش اینه این پسر دانشجو نظامی بود بعد عید تقسیم کشوری میشه بخدا نمی‌دونم چجور ی دردی بذارم تو دل خواهره

فعلا سکوت کن ببین بهت پیام میده؟ یعنی چی که خواهرش دخالت میکنه مگه بچست ؟ چند سالتونه؟ اگه واقعا به حرف خواهرش باشه ازدواجتون به درد نمیخوره.  خودتو دست کم نگیر دختر

ازدواجم کنی تو مسائل های دیگه زندگیتون دخالت میکنن همیشه سعی بر این دارن روابطتتونو بهم بزنن و تو رو از چشم برادرش بندازن. 

با خانواده ای که نمیتونن داماد یا عروسشون رو بپذیرن و براش ارزش قائل باشن یا حداقل به انتخاب فرزندشون احترام بزارن وصلت نکن وگرنه نتیجش میشه همین دخالت ها و سرد شدنا. 

دو مورد تو فامیل داریمنامزدی یا عقد خیلی طولانی که رابطه و رفت و امد زیاد به خانواده نامزد داشتن ، ه ...

آره خواهرش خیلی دخالت می‌کنه تازه ما رلیم چه برسه ازدواج 

بهترین کار اینه جدا شی 

بمونی پاش فردا خودت زجر میکشی جدا شو تا عقد نکردی اسمش بره تو شناسنامت 

برا خودت زندگی کن به هدفت برش به شغل مورد علاقت برس 

بخدا متاهلی اصلا جز درد و رنج چیزی نداره 

آخه بابت شغلش رسمی نکردیم تا تقسیم کشوری بشه بعد

چه ربطی داره؟این ی بهانه ست 

مردم ازدواج میکنن در حالیکه دانشجون یا بعدا مهاجرت میکنن

طرف اگر موقعیت زندگی مشترک نداره نامزدی چیه پس؟؟

خب نره دختر مردم مسخره کنه 

الان شروع مشکلاتت با این خانواده ست

ازدواجم کنی تو مسائل های دیگه زندگیتون دخالت میکنن همیشه سعی بر این دارن روابطتتونو بهم بزنن و تو رو ...

دقیقا همینا تا پیش خانوادشه سرده تا در میاد از اونجا اوکی میشه خواهرش میگف بش میگم خری زن بگیری 

دلیلش اینه این پسر دانشجو نظامی بود بعد عید تقسیم کشوری میشه بخدا نمی‌دونم چجور ی دردی بذارم تو دل خ ...

به نظرم مردی که ب یه حرف اینجوری تغییر کنه نمیشه روش حساب کرد نمیتونی هم بگی حق نداری با خواهرت ارتباط بگیری که