2777
2789
عنوان

خواب

33 بازدید | 3 پست

بچه ها سلام من پدرشوهرم مریض بود من ببار تو عالم خواب دیدم یه جعبه دارم که آینده را نشون میده درش را که باز کردم دیدم خونه مادر شوهرم را نشون میده و پدرشوهرم نیست و مادر شوهرم داره به وضعیت خونش میرسه تمیز می‌کنه 

بعد تو عالم خواب دیدم مامان و بابام را اما نشون دادن ده سال دیگه بابام تنها بود و مامانم فوت شده بود وای من با گریه از خواب پاشدم حالم بد 

گفتم خواب ظهر تعبیر نداره 

اما حالم بد بود برای مامانم 

حالا پدر شوهرم به علت مریضی هفته پیش فوت کرد و مادر شوهرم افتاده به جون خونش تمیز کاری داره می‌کنه من میگم نکنه تیکه دوم خوابم هم تعبیر بشه دارم دیونه میشم 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویای صادقه بود

منم تموم خابام واقعین و تحقق دارن

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین ژل و بوتاکس و کاشت مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو کار میکنم 😍اموزش هم میدم هم مجازی هم حضوری 🙃 اموزش شمع تراپی و تک نیت هم دارم صفر تا صد 😍دختر کوییک سوار🫠ماشینمو با زحمت خودم و با درآمد خودم خریدم ن پول مهریه هست ، و ن از پول بابام🤌