2777
2789
عنوان

ازم کلی بیشتر پول گرفتههه😒🙄

329 بازدید | 9 پست

با  پیج یه مطب زیبایی توی شهرمون آشنا شدم بعد برا میکرودرم صورتم رفتم پیششون ازم یک و دویست گرفت جلسه اول گفت کلا ۴ جلسه باید بیای 

بعد اومدم خونه بهشون دایرکت دادم هزینه میکرودرم چقدره گفت ۴۰۰😐

الان بنظرتون تیغ زده ؟؟ یا هزینه ۳ جلسرو با هم گرفته ؟ بنظرتون میشه پیش پیش گرفته باشه؟

جلسه بعد رفتممم چی بگم بهش و چطوری بگم برنخوره ک صورتم خراب نکنه ؟؟

لعنتی عوض شو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نباید پول ۴ جلسه رو یجا بگیره بنظرم رسید کارت اگه کشیدی نگه دار بعد پیامی هم که گفته ۴۰۰ برو سروقتش همین امروز نشونش بده 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

نه نباید پول ۴ جلسه رو یجا بگیره بنظرم رسید کارت اگه کشیدی نگه دار بعد پیامی هم که گفته ۴۰۰ برو سروق ...

ن بابا رسید که دادم به خودشون 😶بنظرت بهش پیام بدم یا همون جلسه بعد که حضوری رفتم بهش بگم؟

لعنتی عوض شو 

ن بابا رسید که دادم به خودشون 😶بنظرت بهش پیام بدم یا همون جلسه بعد که حضوری رفتم بهش بگم؟

چرا خب وقتی کارت میکشی دو تا رسید میدن یکی واسه خودت یکی واسه اونا 

نه پیام نده جلسه بعدم دیره میتونن بزنن زیرش امروز برو پیام نشون بده بگو شما هزینه رو بمن ۴۰۰ گفتی ولی من اومدم ازم ۱۲۰۰ گرفتی اختلافش خیلی زیاده حتی اگه اشتباه شده باشه

رسید اگه نداری اسمس بانکتو نشون بده 

تو رسید کد رهگیری هست راحتتر میتونی ثابت کنی تا اسمس بانک ولی بگو چک کنن ساعت و تاریخ یکی باشه و یا اینکه اگه دیگه خیلی زدن زیرش برو بانک صورتحساب بگیر مشخص میشه که با دستگاهشون کارت کشیدی