2777
2789

پدرم کار گر مادرم خونه دار   من از زندگیم راضی ام اما 

خودم دانشجو ام  ولی نگاه میکنم به دوستام که پدر مادرشون 

معلم و دکتر و.... هستن حتی دانشگاه هم نیومدن اما بهتر ین همسر ها گیرشون اومد 

رفتن کلاس در آخرم با پول پدرشون یه تولیدی و کسب کار راه انداختن  عمرشون هم تو دانشگاه تلف نکردن 

بعضی اوقات خیلی برام عجیبه اینا تو زندگیشون بدبختی میکشن واقعا  ؟

نمیشد خدا یکم عدالت به خرج میداد یکم از بدبختی که ما میکشیم نصیب اینا می‌شد 

خیلی حالم بده 

نتونستم به خاطر کلاس های دانشگاه کار پیدا کنم دعام کنید بچه ها 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم بده همش دارم سگ دو میزنم یکم خانوادم خوشحال کنم اما باز پول همیشه اول کاره🥲

فقر و ثروت به طبع آدمه، نه به میزان پول و دارایی. ان شاا... خوشبخت بشی و دل پدر و مادرتو شاد کنی❤️

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸

ما بیشتریم تعدادمون😌

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

غمت نباشه طبقه پایین چیه من تو زیر زمینم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
معلم؟ پول؟ فازت چیه

گلم جایگاه اجتماعی دارن من نگفتم معلما میلیونر هستن  بازم وضع مالیشون از کارگر بهتره