2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی که بینی رو عمل کردن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم بود الان یه سال و سه ماه میگذره خیلی تو چش بود الان تو همین ماه قشنگ حس میکنم خیلیییی کم شده فقط دس میزنم  یکم مشخص وقتی خیلی کار میکنم دوباره میاد بیرون فک کم ورمه درس میشه نگران نباش فقط دستکاری نکن 

من یوقتایم سرخود ماساژش میدادم و فشارش میدادم میرفت داخل کمی ولی بعدش درد میگرف کلا بیخیالش شدم الان بهتره 

💕یا الله💕
کار از ورم گذشتهببشتر از ۲ساله که عمل کردم دیگه ورم خاصی نداره درواقع گندیه که دکترم زده😖ولی غوز ند ...

پیش دکتر نرفتی؟

همیشه ملینگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم 
۱۰بار رفتم ولی هرسری یچی میگه که من بدبخت فلک زده رو بپیچونه🥴فعلا باهاش کنار اومدم تا چند سال دیگه ...

عزیزدلمممم میفهممت

عزیزدلمممم میفهممت

ناراحت نباش عادی میشه

من اوایل خیلی گریه میکردم افسرده شده بودم ولی به مرور عادت کردم حالا غوز شماهم به احتمال زیاد ورمه و برطرف میشه به امید خدا

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

ناراحت نباش عادی میشهمن اوایل خیلی گریه میکردم افسرده شده بودم ولی به مرور عادت کردم حالا غوز شماهم ...

ایشالله عزیزم

دیگه پول ندارم واسه ترمیم،😂

منم همینم بینیم از هر طرف داغون شده یعنی من فقط رفتم بینیم یه مقدار کم جمع وجور ترکنم کلی عیب ایراد پیدا کرده بینی قبلیم نیاز به عمل نداشت ولی بینی الآنم چرت

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....