2777
2789
عنوان

بالا رفتن قند خونن لطفا بیاین

86 بازدید | 14 پست

سلام من تقریبا پنج روز پیش در حالت عادی قندمو گرفتم 90 بود و کاملا نرمال بود.

الان سه روزه عادت ماهانه هستم شیرینی زیاد میخورم امروزم زیاد خوردم قندمو الان گرفتیم 460 نشون میده یعنی میتونه بخاطر اینا باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شت 😑😐دختر مراقب باش 

قندت یا از خوردن یا عصبی من بابام قندش عصبی دورش بگردم گاهی نصفه شب افت قند پیدامیکنه گاهیم وقتی عصبی میشه قندش تا 800میره متاسفانه قندشم تو. استخونشه تواین دوسال ذوب شد از 80شد 60وزنش 

شت 😑😐دختر مراقب باش قندت یا از خوردن یا عصبی من بابام قندش عصبی دورش بگردم گاهی نصفه شب افت قند پی ...

اولین بارمه اینقدر زیاد نشون میده 

خیلی شیرینی خوردم این چند روز احساس ضعف میکنم 

اولین بارمه اینقدر زیاد نشون میده خیلی شیرینی خوردم این چند روز احساس ضعف میکنم

واسه خوردن پس مام چون توفامیل قند و دیابت ارثی من قبل بارداریم رفتم زیرنظر پزشک هم چربیمو هم قندمو کنترل کرد برطرف شد خداروشکر الانم اصلا ویارم شیرینی جات نیست فقط ترشی ولی گاهی انقدرررر هوس شیرنی وشکلات میکنم بعدمیگم نه باید رعایت کنم البته دیروز نصف شکلات فندوقو خوردم بعد پشیمون شدم😐😁

واسه خوردن پس مام چون توفامیل قند و دیابت ارثی من قبل بارداریم رفتم زیرنظر پزشک هم چربیمو هم قندمو ک ...

خداروشکر 

اخه داداشم یک هفته پیش رفته دکتر دیابت شماره 1 داره و علتش استرس بیش از حده الان کلی نگران شدن بخاطر من 

وقتی گرسنه ایی غذا بخور به جای شیرینیچون شیرینی هم قندو بالامیبره هم بعد چندساعت دوباره احساس گرسنگی ...

من خیلی رعایت میکنم قندو الان سه ماه میشه که حتی یدونه قند هم کنار چای نخوردم به کلی گذاشتم کنار ولی این سه روز خیلی شیرینی خوردم بخاطر پریودی 

خداروشکر اخه داداشم یک هفته پیش رفته دکتر دیابت شماره 1 داره و علتش استرس بیش از حده الان کلی نگران ...

خب عزیزم دیابت وقند دونوع یکی از خوردن 

یکی از استرس وعصبانیت

دومی از اولی بدتر چون باکوچکترین عصبانیت یا قندت میره بالا یا افت پیدامیکنه درهرصورت مراقب باش قند اصلا چیز خوبی نیست