2777
2789
عنوان

یه مراسم دعا برگزار کنیم

45 بازدید | 20 پست

من امسال میرم دوازدهم و کنکور دارم

۱۰۰۰صلوات نظر کردم

۵۰۰تاشو خودم میفرستم

پانصد تا هم شما می فریستین

هر چه قدر می تونید بگید

من براتون نماز شب میخونم توش همتون دعا میکنم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد شاخه گل صلوات

یعنی ۱0۰تا می فرستین

ممنون لطف کردین

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

سه مرتبه

ممنون لطف کردین

۱۰۰ تا من اگه کسی برنداشت بقیشو بگو خودم واست بفرستمرشتت چیه کجا زندگی میکنی هدفت چیه ؟میشه دعام کنی ...

ممنون فاطمه خانوم لطف میکنین

اسمم اتنا

انسانی فرهنگیان میخوام

۱۰۰ تا من اگه کسی برنداشت بقیشو بگو خودم واست بفرستمرشتت چیه کجا زندگی میکنی هدفت چیه ؟میشه دعام کنی ...

چشم عزیزم حتما

اگه رشتت انسانیه و قصدت رتبه ی خوبه  

فنون حداقل ۳۵ 

عربی حداقل ۵۰ 

منطق و فلسفه حداقل ۱۵ 

روانشناسی ۶۰

اقتصاد ۵۰ 

تاریخ جغرافیا ۳۵ 

اینا میتونه رتبه ی خوبی بهت بده اما خب معدل هم مهم

اگه فقط دوازدهم مهم بود که با کتبی ۱۸ میتونی خیلی رتبه خوبی بگیری ولی خب امسال یازدهم هم مهمه 

کتابای ماجراهای من و درسام رو در کنار کتاب درسیت بخون و سوال زیاد حل کن واسه امتحان نهاییا و صددددد خودتو بذار

تست زیاد بزن و خیلی ریز ریز ریز بخون

همش یساله ارزششو داره همه جونتو بذاری 

واسه فلسفه و منطق هم سعی کن کتاب تست مهر و ماه جامع رو هر دو جلدش رو بخری خیلی کمکت میکنه 

ممنون فاطمه خانوم لطف میکنیناسمم اتناانسانی فرهنگیان میخوام

دختر گل کجا زندگی میکنی؟ 

اگه توان مالی داری حتماً پیج یا سایت کنکور سلام رو پیدا کن و باهاشون پیش برو و اگه تونستی کتاباشون رو هم بخر 

اگه رشتت انسانیه و قصدت رتبه ی خوبه فنون حداقل ۳۵ عربی حداقل ۵۰ منطق و فلسفه حداقل ۱۵ روانشناسی ۶۰ا ...

ممنون عزیزم اره میخوام امسال سال قبل جبرا ن کنم

پس برا سال سختیه

معدل۱۷ خوبه

دختر گل کجا زندگی میکنی؟ اگه توان مالی داری حتماً پیج یا سایت کنکور سلام رو پیدا کن و باهاشون پیش ب ...

چشم حتما تو اینستا هستش

بله

ممنون لطف کردین واقعا