2777
2789

تاحالا شده چندسال تو حسرت یکی باشی،بلاخره بهش برسی ولی بازم تو حسرتش بمونی؟؟خیلی دوسش دارم اونم همینطور ولی از سرکار میاد یا سرش تو گوشیه یا تی وی فقط میگ بیا بغلم.بعد همونجا خوابش میبره،اگ بيدارشم کنم بگم بریم تو اتاق عصبی میشه چون دیگ خوابش نمیگیره،منم رو زمین کمر درد میگیرم،معذرت میخوام واسه رابطه همش من باید پيش قدم شم.تازه اونم گاهی رومو زمین نمیندازه،اگ دلش بخواد رابطه برقرار میکنه،اگه نه که هیچی،منم ادمی ام ک رابطه نداشته باشم عصبی میشم،گاهی دو ماه فقط دوبار یا ۳بار رابطه داریم.شغلش خیلی خسته کننده اس و اکثر اوقات درگیری فکری داره،ولی بابا منم ادمم،تازه بعد ۶سال بهم رسیدیم هنو یسالم نشده ازدواج کردیم،میدونم با کسی نیس ک بگم خیانت میکنه یا سرش گرمه نه.همش گریه میکنم از لباس و آرایش و همه رو امتحان کردم،تازه گاهی از دستم عصبی میشه میگه فک میکنی زندگی فقط همیناس.خیلی حالم بده خیلی خیلی چیکار کنم؟برام دعا کنید

شاید کلا سيستم بدنش اینطوری؟ 6سال متوجه نشده بودید؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

عزیزم دقیقا منم حال تو را داشتم و الانم بعد سیزده سال با دوتا بچه همینه که همینه.... وهیچی عوض نشد 

خیلی بده خیلی درکت میکنم شدیدددد

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کلا سيستم بدنش اینطوری؟ 6سال متوجه نشده بودید؟

اول اینجوری نبود یه سری مشکلات برامون پیش اومد،پول از دست دادیم و شوهرم تو موقعیت های خیلی بدی قرار گرفت،خیلی سختی کشید،بعد اینجوری شد،انگار ک همه چی خیلی جدی شده باشه براش،جدی و خشک،

من شرایطم برعکسه خسته شدم از بس نخواستم و تن به رابطه با شوهرم دادم چون اگه اینکارو نکنم عصبی میشه منم فکر می کنم شوهرم فقط زندگی رو تو رابطه می بینه

چقدر بده که هرکسی از چیزی که داره ناراضیه 😔

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اول اینجوری نبود یه سری مشکلات برامون پیش اومد،پول از دست دادیم و شوهرم تو موقعیت های خیلی بدی قرار ...

خوب بخاطر استرس فشار و روحی زمان بدید بهم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من شرایطم برعکسه خسته شدم از بس نخواستم و تن به رابطه با شوهرم دادم چون اگه اینکارو نکنم عصبی میشه م ...

چی بگم.مامانم همیشه میگه هیچ وقت زن و شوهر هر دو به اندازه رابطه نمی‌خوان.هميشه یکیشون کمتره،درد من اینه اول اینجوری نبود،جواب یکی از دوستان رو دادم گفتم چرا

چی بگم.مامانم همیشه میگه هیچ وقت زن و شوهر هر دو به اندازه رابطه نمی‌خوان.هميشه یکیشون کمتره،درد من ...

پس بهش فرصت بده کارش رو غلطک بیافته درست میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خوب بخاطر استرس فشار و روحی زمان بدید بهم

خیلی دوسش دارم،بخدا اصن همه چیش باعث میشه بخوامش عطر تنش صورتش صداش ولی وقتی میبینم اینجوریه دلم میخواد بمیرم،همش حسمو سرکوب میکنم،بخدا اگ ی قرصی چیزی بود ک آدم بخوره کلا دیگ این حسش از بين بره حتما اینکارو میکردم،همش دل‌درد میگیرم، خیلی اذیتم

پس بهش فرصت بده کارش رو غلطک بیافته درست میشه

نمیدونم.ی جوری براش عادیه انگار چندین ساله ازدواج کردیم،گاهی می‌شنوم بعضی زوج ها میگن ما سال اول ازدواج روزی دوبار هم داشتیم، دلم میشکنه اخه ن چیزی کم دارم ن زشتم ن بد هیکل

خیلی دوسش دارم،بخدا اصن همه چیش باعث میشه بخوامش عطر تنش صورتش صداش ولی وقتی میبینم اینجوریه دلم میخ ...

شاید دل درد عصبی شما برای عبور از این شرایط احتیاج به کمک همدیگر دارید حالا ک همسرت بشدت رفته تو خودش از مشاور کمک بگیر خودت ورزش کن یوقت مناسب خواسته در آرامش بهمسرت بگو

شاید دل درد عصبی شما برای عبور از این شرایط احتیاج به کمک همدیگر دارید حالا ک همسرت بشدت رفته تو خود ...

گقتم همه این کارایی ک گفتی کردم.فقط همون رو ک گفتم خوب بود دوباره فردا همون اش همون کاسه