تاحالا شده چندسال تو حسرت یکی باشی،بلاخره بهش برسی ولی بازم تو حسرتش بمونی؟؟خیلی دوسش دارم اونم همینطور ولی از سرکار میاد یا سرش تو گوشیه یا تی وی فقط میگ بیا بغلم.بعد همونجا خوابش میبره،اگ بيدارشم کنم بگم بریم تو اتاق عصبی میشه چون دیگ خوابش نمیگیره،منم رو زمین کمر درد میگیرم،معذرت میخوام واسه رابطه همش من باید پيش قدم شم.تازه اونم گاهی رومو زمین نمیندازه،اگ دلش بخواد رابطه برقرار میکنه،اگه نه که هیچی،منم ادمی ام ک رابطه نداشته باشم عصبی میشم،گاهی دو ماه فقط دوبار یا ۳بار رابطه داریم.شغلش خیلی خسته کننده اس و اکثر اوقات درگیری فکری داره،ولی بابا منم ادمم،تازه بعد ۶سال بهم رسیدیم هنو یسالم نشده ازدواج کردیم،میدونم با کسی نیس ک بگم خیانت میکنه یا سرش گرمه نه.همش گریه میکنم از لباس و آرایش و همه رو امتحان کردم،تازه گاهی از دستم عصبی میشه میگه فک میکنی زندگی فقط همیناس.خیلی حالم بده خیلی خیلی چیکار کنم؟برام دعا کنید
گقتم همه این کارایی ک گفتی کردم.فقط همون رو ک گفتم خوب بود دوباره فردا همون اش همون کاسه
آخه زندگی سرد میشه مشکلات کم و بیش تو همه زندگی هست باید حالا یا مشاوره یا چکاپ بره همسرت پزشک مشکلش حل بشه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خو نمیره.یه قانون مسخره داره میگ من تا خودم نظام سمت چیزی نمیرم،اگ اون بیاد دیگ دلم نمیخاد ولی چندبا ...
خوب شما خودت از یه مشاور دانا کمک بگیر شاید یه راه حل بده شما خودت کنترل کنید ایشون مشتاق بشه ببینه آرامش دارید
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!