2777
2789
عنوان

چیکار کنم اینقد گریه کردم خسته شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 17 پست
گقتم همه این کارایی ک گفتی کردم.فقط همون رو ک گفتم خوب بود دوباره فردا همون اش همون کاسه

آخه زندگی سرد میشه مشکلات کم و بیش تو همه زندگی هست باید حالا یا مشاوره یا چکاپ بره همسرت پزشک مشکلش حل بشه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آخه زندگی سرد میشه مشکلات کم و بیش تو همه زندگی هست باید حالا یا مشاوره یا چکاپ بره همسرت پزشک مشکلش ...

خو نمیره.یه قانون مسخره داره میگ من تا خودم نظام سمت چیزی نمیرم،اگ اون بیاد دیگ دلم نمیخاد ولی چندبار خاستم جلو خودمو بگیرم نتونستم،نمیتونم،الانم حتی تو هال خوابش برد از ۷صب رفت سرکار ۹شب اومد همش پشت فرمون،منم ک همچنان دارم گریه میکنم فقط دلم میخاد زار بزنم خیلی حالم بده،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو نمیره.یه قانون مسخره داره میگ من تا خودم نظام سمت چیزی نمیرم،اگ اون بیاد دیگ دلم نمیخاد ولی چندبا ...

خوب شما خودت از یه مشاور دانا کمک بگیر شاید یه راه حل بده شما خودت کنترل کنید ایشون مشتاق بشه ببینه آرامش دارید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!