2777
2789
عنوان

شوهردروغگویی که دستش رو شد😭😭

287 بازدید | 11 پست

همیشه به صادق بودنش افتخار میکردم تو شرایط سخت هم دروغ نمیگفت

اما پریشب کفت میخام تنها باشم حس باهم بودن ندارم(عقدیم)

منم چون کل ماه پیش هم بودیم اوکی دادم

شک کرده بودم با دوستاش بیرون رفته و مشروب خورده(نگید محدودش کردم باوجود اینکه خیلی بدم میاد اما بخاطر اینکه نگه پاشو بند کردم گفتم وقتی سفر و پیکنیک میریم درحصور خودم بخور)

ولی قسم خورد گفت ب مرگ تو باکسی نبودم و نخوردم

تا امروز ک پیامهای حذف شدشو بالا آوردم و دیدم هم با دوستاش بوده هم مشروب خورده

ی دعوا حسابی کردم وکلی گریه کردم حاشا کرد میگه گوشیم مشکل داره😂 اخه دقیقن همون شب همون ساعت ممکن گوشی اشتباه کنه؟!

چی کنم؟؟؟از طلاق میترسم خیلی

چون مرگمو دروغ قسم خورد خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی ویژگی تو پارتنرت میبینی که برات تو مخیه بهتره که یا کلا اون ادمو کنار بزاری یا اون ویژگی رو هضم کنی و بپذیری

ولی اینکه نه حالا وقتی خودمم فقط بخور ولی همیشه نخور یا از این مدل شرط و شروطا فایده نداره اصولا و تهش میرسه به دروغگویی

گوشی چه مشکی میتونه داشته باشه تو پیام دادن؟ مثلا خوده گوشی به دوستاش پیام داده که بیاین فلانی رو بب ...

میگه از وقتی ایکلود رو زدم رو دو گوشی ایطور شده 😂😂😂

دور از جونم انگار شاخ دارم