الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارن وضع بیرون رو میبینن براهمین میخوان آسیب نبینی....پدرومادر من صدبرابر از مال شما سختگیرتر بودن حتی یه اردو هم نمیذاشتن برم ....منم همش غصه میخوردم درسته بیش از حد بود اما سختگیری بجا باشه خوبه ادم تو مجردی نمیفهمه وقتی خودش مادر میشه متوجه میشه که چرا...من بعد متاهلی بجه دار شدن الان فکر میکنم میبینم خیلی جاهایی سختگیری کردن خوب بوده شابد اسیب جبران ناپذیری میدیدم من اون زمان ناراحت میشدم اما الان خیلی خوشحالم که سختگیری کردن ...الان زندگی متاهلیم کاملا برعکسه حتی شوهرمم برعکس پدرمه ....پدرمن سن بالاس بددهن بود وپرخاشگر وبداخلاق درکنارشن سختگیرومذهبی خشک....ببین جی بوده دیگه...خداروشکر الان زندگیم وشوهرم کاملا اروم و راحتم
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
ازدواج زود وعجله ای افتادن از چاله به چاهسعی کن فعلا مستقل بشی یکم تحمل کن بعدا دیدی خواستگار خوب دا ...
دقیقا خواهرمن بخاطر همبن موضوع با کسی که دوسش نداشت تو ۱۹سالگی ازدواج کرد بدبخت شد با دوتا پسربچه موند رو دستش خودش کار کرد وبزرگشون کرد از چاله افتاد تو چاه...همبشه میگف کاش خونه ی پدرم رو تحمل میکرد اینجوری دوتام بچه رو باخودم بدبخت نمبکردم
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍