2777
2789
عنوان

سر پسرم خورد به لبه حمام و پشت سرش خون اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 53 پست
ان شاالله که چیز خاصی نیست. دلهره نداشته باش ولی دائم چکش کن.

چی رو چک کنم؟؟؟ اخه خوابید منم پانسمان کردم .گیج میزنم .الان فهمیدم باشه الان مییرم چک کنم خون میاد مجدد یا نه .کلی بتادین ریختم رو زخمش .ا

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
چی رو چک کنم؟؟؟ اخه خوابید منم پانسمان کردم .گیج میزنم .الان فهمیدم باشه الان مییرم چک کنم خون میاد ...

خون ریزی چک کن. خدای نکرده  استفراغ نکنه. اگر کرد به پهلو بخوابونش. ریتم نفسش خوب باشه. راحت باشه. زخمش ببین بازه در حد بخیه یا نه.

الانم که بتادین زدی اشکال نداره. کلا گفتم یادت باشه دیگه نزنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بچه هم اروم شد ..خوابید..پانسمان کردم .مردای عتیقه رو ک میشناسی ...تا اسم دکتر میاد.وحشی بازیش ...

یادم افتاد دختر منم توی نوزادیش خیلی چاق بود هنوزم نمی تونست بشینه میخوابوندمش روی تخت خودمون مثل توپ قل میخورد میفتاد از رو تخت رو زمین چندین بار.چیزیشم نشد.انشاله که بلا دوره.

نه عزیزم ببرش دکتر اورژانسی که یه وقت خدایی نکرده خونریزی داخلی نکرده باشه. این چیزا شوخی نیست خیلی ها توی همچین اتفاقاتی با سهل انگاری از دست رفتن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ضربه به سر خطریه باید سی تی اسکن بره فکر کنم که خونریزی داخلی نکرده باشه. اگه گل پسرت بیدار شد گفت سرش گیج میره یا حالت تهوع داره یا چشماش تار میبینه خیلی سریع برسونش بیمارستان. ان شاالله چیزی نباشه که تو هفتاد درصد چیزی نیست

و خدایی که در این نزدیکیست 

من 3 سالم بود یه بار خورد به گوشه تیز میز خون اومد انقدر گریه کردم کسی هم خونه نبود تا خوابم بود یه بارم 6 سالم بود زمین لیز بود با کله خوردم رو سرامیک خون اومد تا 1 هفته موهامو نمی تونستم شونه کنم ولی نگران نباش اگه یه زخمه و خونش بند اومده چیزی نیست خوب میشه بزار بخوابه اروم شه به سرش فشار نیار

نه عزیزم ببرش دکتر اورژانسی که یه وقت خدایی نکرده خونریزی داخلی نکرده باشه. این چیزا شوخی نیست خیلی ...

شوهر بیشعورم خودمم بخوام ببرم دکتر نمیگذاره و عوضی بازی در میاره ...لعنت به من و اون 

ضربه به سر خطریه باید سی تی اسکن بره فکر کنم که خونریزی داخلی نکرده باشه. اگه گل پسرت بیدار شد گفت س ...

باشه حتما .الان دوباره نگاه کردم بعد پانسمان دیگه خون نیومده و بند اومده...گوشاش هم نگاه کردم خون نیومده .حتما حواسم هست ..چقدر بدبختم ک برای تنش درست نکردن دوباره از سمت همسرم .خودم تنهایی بچه رو نمیبرم .

من 3 سالم بود یه بار خورد به گوشه تیز میز خون اومد انقدر گریه کردم کسی هم خونه نبود تا خوابم بود یه ...

مرسی از دلگرمیت .بمیرم برای اون موقعیت سه سالگیت .بچه منم سه ساله است .تنها چه میکردی دختر 

باشه حتما .الان دوباره نگاه کردم بعد پانسمان دیگه خون نیومده و بند اومده...گوشاش هم نگاه کردم خون نی ...

این حرفارو نزن ولی من جات باشم شوهرمو یه تهدید میکنم که اگه بچم خونریزی داخلی کنه یه تار مو از سرش کم شه من میدونم و تو. تا ابد مقصری 

و خدایی که در این نزدیکیست 
این حرفارو نزن ولی من جات باشم شوهرمو یه تهدید میکنم که اگه بچم خونریزی داخلی کنه یه تار مو از سرش ک ...

عوضی، تاپیکام رو ببین بفهمی چ موجودیه