2777
2789
عنوان

این کاربر چقدر ندید بدید

1714 بازدید | 66 پست

وعقده ای هستش فکر کنم تازه به دوران رسیده اس سر گیجه گرفته 

والا ما هم داریم خیلیها دارن اما جار نمیزنیم چون چشم ودلمون سیره  بعد جالبه به خودش شک داره هر تاپیکی زده قفلش کرده رفتم تاپیکهای دیگشو دیدم همش درمورد پول هستش فکر کنم تو خونا ننه باباش ندیده حالا شوهرش بقول خودش با وام تونسته یه زندگی بسازه نمیدونه کجا خودشو از خوشحالی خالی کنه الان میزارم اسم کاربریش رو من کاری به دروغ وراست گفتنش ندارم این رقمهایی که میگه تو این زمونه پولی نیست اما کسی که هرروز درمورد پول تاپیک میزنه یا توهم زده یا ندید بدید هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ میلیونی؟

بله ببین کاری به تاپیکش ندارم اما همه تاپیکاش همینه یا مثلا میخاد بگه شوهرم اینکاره اس من اگه بخام از زندگی خودم خانوادم و جدم بگم تشنج میکنه اما چرا بگم؟؟؟ مگه ندید بدید هستم 

شما هم چقد بیکاری خب بزنه ب من و شما چه ربطی داره .خوشتون بیاد برید خوشتون نمیاد نرید تو تاپیک همه ...

تو اتفاقا بیکاری اینجا جایی نیست برای عقده گشایی نکنه خودتم یکی مثل اون هستی من تعجبم چرا تاپیکاشو قفل کرده خب علتش چیه کسی که تاپیک نیزنه باید جنبه داشته باشه سوالات کاربران رو جواب بده نه اینکه بیاد عقده گشایی کنه بعد قفل کنه

شما که میدونی جدی نیست چرا حرص میخوری؟ 

کسی که براش مهمه پیگیر یه داستانی میشه هااا

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒