2777
2789

بچه ها من ۹تیر عمل کردم 

امروز داشتم داخل بینی رو نگاه میکردم دیدم داخلش بخیه های آبی رنگ داره و سفت هستن انگار از بخیه غیر جذبی داخل بینی استفاده شده کسی تجربه داره داخل بینیش از بخیه غیر جذبی استفاده شده باشه اینا رو دکتر باید بکشه یا خودش میوفته لطفا کسی اطلاعات داره تجربه داره بگه

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

منم سه روزه عمل کردم 

امروز رفتم برای تامپون گفتم از بخیه کشیدن میترسم منشیه گفت نه جذبیه 

ولی خواهرمم که پیش همین دکتر عمل کرده گفت به منم گفتن جذبی ولی یه تعدادیشو کشیدن 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیوفتاده برو برات بکشنمنم دارمیعنی همه دارن

کشیدنش درد داره؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

جذبیه عشقم

چند ماه دیگه اضافاتش با فین کردنت میفته

یادش بخیر منم اوایل پقدر میترسیدم😆

به دستورات پزشک عمل کن سرتو زیاد پایین نیار نتیجه عالی میشه

فقط حواست باشه، به هیچ وجه.... تاکید میکنم به هیچ وجه بیشتر از دو ماه چسب نزن

دکتر من رئیس جراحان پلاستیکه ایرانه فقط بهم اجازه داد ۴۲ روز چسب بزنم...نتیجه عالی شد 😍

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

خودش میفته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

برای من ده روز گذشته بود هنوز یه چیزهای سفت و قهوه ای تو بینی ام بود کلافه شده بودم 

یکسری با گوش پاک کن و وازلین و نمی‌دونم چی هی تو دماغمو چرب میکردم گذاشتم یکساعت بمونه بازم کنده نشد 

همینطور چرب میکردم فرداش با زور کنده شد 

منم سه روزه عمل کردم امروز رفتم برای تامپون گفتم از بخیه کشیدن میترسم منشیه گفت نه جذبیه ولی خواهرمم ...

پایین بینی رو در میارن ولی داخل بینی جذبیه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
جذبیه عشقمچند ماه دیگه اضافاتش با فین کردنت میفتهیادش بخیر منم اوایل پقدر میترسیدم😆به دستورات پزشک ...

پزشکت کی بود//؟

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید