2777
2789
عنوان

چقدر برنامه کودکا بی محتوا شده بیچاره بچه های الان

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
ربطی نداره دهه ۷۰ مگه حکومت طاغوتی بود😐

دهه ۶۰ و۷۰ هنوز تاثیرات شاه روی ایران مونده بود ، قیمتا پایین بود و ... الان وضعیت شما نگاه

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
بله واقعا اموزنده بود بچه ها بهتر بار میومدن کلی چیز یاد میگرفتن...منم دانلود میکنم ولی خوب تلویزیون ...

نه والا دوران ما هم کارتون عالی نبود 

کاراکتر های ترسناکی داشتن بعضیاشون که من تو خواب میدیم و میترسیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا راست میگییه جا خوندم دوره آخرالزمان علما کم میشهواقعا همینطور هم شده دیگه ما عالم بزرگ خیلی ند ...

امروز یکی تاپیک زده بود موی زیر چونه دارم میخوام به این خاطر نامزدیم رو بهم بزنم😐

بیشتر منظورش برنامه های تولیدی صدا سیما هست

اخه من اصلا برنامه های صدا و سیما رو نمی بینم 

همسرم فقط اخبار می بینه که من اون تایم ترجیح میدم برم اینستا 

وگرنه اصلا تی وی رو روشن هم نمی کنیم 

از صبح هنوز تلوزیون‌ ما روشن نشده 

البته پسرم پی اس بازی کرده 

ولی شوهرم میاد تی وی رو روشن می کنه 

عمو پورنگ

فیتیله

خاله شادونه

تام و جری

باب اسفنجی

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
تام و جری که خوبه

زمان ما پخش میشد ولی الان تی وی پخش نمیکنه

پلنگ ثورتی و اینام هیچی نمیزارن براشون

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
این لیستی که نوشتی چی بود ؟برنامه عمو پورنگ واقعا مزخرفه

قشنگ تر از مجریای زپرنی جدیدن