2777
2789

والا نسل الان نسل سوخته اس..

ما کلی کارتون اموزنده میدیدیم...دهه ۷۰ هستم.

الان کارتون نشون میده موتور حرف میزنه 😐 حالا این به کنار یه کارتون دیدم گوزن زیر آب بود گوزن ماهی بود سرش شاخ داشت به جای پا دم داشت😑

مجری هام که لوس و ننر حرف میزنن مخصوصا این ننه نقلی تو ایران نوشت🤮🤮🤮هیچ محتوایی نداره اون زنه نو پاشو پاشو قهرمان هم لوس و بیخود😑😒 اون نرتیکه گندخ بک هم که اسمش جالبه تو پاشو پاشو قهرمان هی میگه قرمه سبزی بخوریم قیمه بخوریم درد بی درمون بخوریم

اونوقت ما کلی داستان اموزنده انه شرلی و حنا در مزرعه و خانواده دکتر ارنست میدیدیم.

🙄🙄🙄🙄

مجری پاشو پاشو آشنای ماست بهش میگم 😂

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون اموزنده ها هم خیلی به ما کمک نکرد خواهر 🤦🏻‍♀️😂

ولی خب اره منم چند جا دیدم خندم گرفته بود دهه های ما کارتونش خیلیی قشنگ بود هشتادم خوب بود 

من که برای پسرم کارتون دانلود میکنم واقعا چیزایی که نشون میدن بیخوده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

والا کارتون های ما دهه شصتی ها که همه داغون بود 

همشون مادرشون گم شده بود دنبال مادرشون می گشتن 

همش فوبیای گم شدن مادرمون‌ رو داشتیم 

یا سمندون‌ و دون‌ دون و اینا رو نشون میداد که کلا ژانر وحشت بود 

پسر من بیشتر کارتون‌ های جم و اینا رو می بینه یا انیمیشن می بینه 

سینمایی انیمیشن ها الان عالی هستن همشون کلی مطالب آموزنده داره 

شما انیمیشن روح یا بیرون و درون و اینا رو ببین خودش درس زندگیه 

حالا اون اموزنده ها هم خیلی به ما کمک نکرد خواهر 🤦🏻‍♀️😂ولی خب اره منم چند جا دیدم خندم گرفته بود ...

بله واقعا اموزنده بود بچه ها بهتر بار میومدن کلی چیز یاد میگرفتن...منم دانلود میکنم ولی خوب تلویزیون باید با محتوا باشه

واقعا راست میگی

یه جا خوندم دوره آخرالزمان علما کم میشه

واقعا همینطور هم شده دیگه ما عالم بزرگ خیلی نداریم مثل آیت الله قاضی، آیت الله بهجت، بحرالعلوم، طباطبایی و...

اینو میشه توی زمینه های دیگه هم ارتباط داد با اینکه علم پیشرفت کرده اما نمی دونم چرا ما آدما مغزمون آبکی تر شده

حتی اینو از محتواهای نی نی سایت هم میشه فهمید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...