2777
2789

ازهمش دارم،اونقد که نشون داده میشه بد نیستن

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر من خیلی گوگولیه پیره خیلی به منم خیلی بدی نکرده فقط یبار کرونایی مریض شد جمع کردنش رفتم خیلی عذاب داد با حرفاش ولی خواهر شوهر بزرگم‌خوبه وسطی زبون تیز و کوچیکه زبون چرب ولی از پشت ... خدا بدور جاریمم به ظاهر خوبه ها ولی واسم همیشه میزنه بستگی داره به طرفت یجور نیستن کلا 

واقعا بدجنسن،مادر شوهر من میشه دوست خانوادگی یعنی از بچگی خانوادگی رفتو آمد داشتیم بعد اومد برای پسرش منو گرفت الان تا میگن دست‌پخت من خوبه اون خودشو میکشه نیش خند میزنه میگه هه کاری نداره که منم عالی ام حالا چند سالشه ۷۰سالشه،جاری بزرگم زبون دراز جاری دومم فقط بهم تیکه میندازه قشنگ توهین میکنه،همه اینا چرا اینکارو میکنن چون شوهرم میگه زن من تکه خودشونو دارن میکشن جاریم قشنگ بهم گفت شوهر تو طرفته و فلان جاری بزرگمم یبار گفت همینو،قشنگ میخوان سر به تنم نباشه

حداقل جلوی آدم چیزی نگن ، پشت همه یه حرفی هست

بدتره. اونکه جلوت میگه مشخصه چکارس ازش دور میکنی چیزی نمیگی شاعر میگه من از عقرب نمیترسم من از سوسک میترسم من از دشمن نترسیدم من از دوست میترسم 

تو همسر برادرشونی چرا اینجور میکنن واقعا ، مار صفت آن که

پدرمو در آوردن انقدر بهم بد کردن شوهرم رفت خونه مادر شوهرم دعواشون کرد خواهرشوهرم نفرینم کرده،هیچوقت نگفتم پدر دختر مردمو دراوردیم،فقط میگن ما هر چی میگیم بگو چشم،منم نمیتونم بگم چشم حرص میخورن،شوهرم باهاشون سرمن دعوا کرد من نمیدونستم بخدا مادر شوهرم اومد خونم گفت شوهرت اومده بهمون حرف گفته من گفتم بخدا خبر نداشتم بمن گفت توام مثل جاری بزرگتی حالا جاری بزرگم خودشو غالب کرده به برادرشوهرم من چی انتخاب خودش بودم 

پدرمو در آوردن انقدر بهم بد کردن شوهرم رفت خونه مادر شوهرم دعواشون کرد خواهرشوهرم نفرینم کرده،هیچوقت ...

هیچ وقت بهشون نگو چشم ، دور بر میدارم پر رو تر میشن آخر هر کاری بود میگن تو انجام بدی

هیچ وقت بهشون نگو چشم ، دور بر میدارم پر رو تر میشن آخر هر کاری بود میگن تو انجام بدی

گمشن،الان التماس میکنن برم پیششون نمیرم،زنگ میزنن من نمیزنم،جاریامم خوشحالن،یبار جاری وسطیم از خانواده شوهرم بد گفت منم گفتم هر کار کردن آخرش گفتم مهم نیست خواستی برو بهشون بگو