2777
2789
عنوان

قرمه سبزی اینجوری میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 140 پست
😐💔بله ملکه همه جا با مهربوونی جواب میده استارتر مننن شاااهدممم

فدددااااات شاهد از غیب رسید خوبی ایدا نیستی یا نمیبینمت یا من نیستم کدام گزینه،🤣🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا این حد سرخش میکنم

واییی

تو عکس انقدر تیره شده؟

شبیه قیر شده  شوخی کردم

قرمه سبزی سبزیش هرچقدر سرخ بشهه خوشمزه ترههه  بوش تا اینجا اومد

ولی مال شما تو خورشت مزه سوختگی یا تلخی نمیداد؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سری قبل تر ازین رنده کردم وای افتضاح شد اون خورشتم، نمیگم بخاطر رنده کردن بودا اصلا نمیدونم چرا همچی ...

مال رنده کردن نبوده اصلا 

کم کم دستت راه میوفته هر بار خوشمزه تر درست میکنی 

اما پیاز و همیشه زیاد بریز 

ازین عصاره های گوشت هم بریز خوشمزه میکنه غذا رو 

من توهمه غذاهام میریزم

من با قورمه سبزی پختن اوکیه برام با ماکارونی موندم ک چجوری خوشمزه بشه شفته در نیاد یا کلا خبو بپزه

من ماکارونی هیچوقت موفق نشدم خوب دربیارم از برنامه غذاییمون حذف شده، مگر این ک دوماه یبار همسرم وقت داشته باشه بپزه بخوریم ماکارونیاش عالیه

فدددااااات شاهد از غیب رسید خوبی ایدا نیستی یا نمیبینمت یا من نیستم کدام گزینه،🤣🤣

ملکه ب کمکت نیاز دارم😂🥲کی هستی بیام وقتتو بگیرم یه چند لحظه؟

حالا یا تو یا سارا بیاین بینم چه رفتاری باید کنم🥲

@سارا_دختری_درمزرعه_ بیاید بینم کدومتون وقت دارید

سارا پسرهمسایه نیس ولی از اون مهم تر😂😂😂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

چقدر مودب و دوست داشتنیهرجور دوست داری بپز گلمدستور خاصی برای هرچیزی وجود ندارهبه شخصه معتقدم آشپزی ...

دورت بگردم لطف داری عزیزم ممنونم، منم طرز فکرم مث شماست، اصن از دستور خاصی پیروی نمیکنم طبق ذائقه خودمون اشپزی میکنم، یچیزی حذف و اضافه میکنم یهو میبینم از دستور پخت اصلی هم خوشمزه تر شد❤️