2777
2789
عنوان

قرمه سبزی اینجوری میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 140 پست
نوش جونتون عزیزم منم بعد از ظهری گذاشتم بپزه برای شام پیاز و ازین به بعد جای خورد کردن رنده کن باعث ...

سری قبل تر ازین رنده کردم وای افتضاح شد اون خورشتم، نمیگم بخاطر رنده کردن بودا اصلا نمیدونم چرا همچین شد اصلا سر سفره هم ننیاوردم ریختمش دور، هرسری ی مدل پختم قلق گیری کردم اخرین بار اینجوری ک‌پختم محشر شد

من معذرت میخام ب خورشت شما توهین کردم عزیزدلم❤️🙏

چقدر مودب و دوست داشتنی

هرجور دوست داری بپز گلم

دستور خاصی برای هرچیزی وجود نداره

به شخصه معتقدم آشپزی ابتکار هست ، موفق باشی کدبانو 😘😍

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کرفس نیازه نه رب بقیه اش اوکی بود نوش جان👌

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عیبی نداره خیلی خوشحالم ک با مهربونی و بدون جبهه گرفتن جواب دادی مث خودم برخورد کردی،❤️🌹

😐💔بله ملکه همه جا با مهربوونی جواب میده استارتر مننن شاااهدممم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

عزیزم تو قرمه سبزی ساقه کرفس نریز اینجوری ام خوردم خیلی خوشمزه میشه ولی قرمه کرفس نداره نوش جونت

اره میدونم نداره من خودم کلا چون عاشق ساقه کرفسم میریزم داخلش هم خورشت کرفس میپزم هم تو قرمه سبزیم میریزم، از گوشت بیشتر دوسش دارم😁

اوف چقدر دلم قرمه سبزی خواست ولی امروز نپختیم 😬فردا میپزیم حتما

آخی عزیزم😢

فردا درست کن من و هم یاد کن😍😁

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

😐💔بله ملکه همه جا با مهربوونی جواب میده استارتر مننن شاااهدممم

مثل خودت ماهه دیگه 😁

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️