2777
2789
عنوان

پیامک قرعه کشی ایران خودرو

1629 بازدید | 269 پست

سلام 

دوستان کسی قرعه کشی ایران خودرو برنده شده کی پیامکش میاد کسی هست کمکم کنه اطلاعات بده بهم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

منم طرح مادران برنده شدم

ولی تو سایت دیدم

پیامک نیومده

به نمایندگی هم زنگ میزنم میگن تا پیامک نیاد،مرحله واریز نمیشه انجام داد

دوستان هرکی اطلاع داره لایک کنه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

منم طرح مادران برنده شدمولی تو سایت دیدمپیامک نیومدهبه نمایندگی هم زنگ میزنم میگن تا پیامک نیاد،مرحل ...

دقیقا منم اطلاعات میخواستم منم برنده شدم ولی پیامک نیومده 

شما چی برنده شدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم اطلاعات میخواستم منم برنده شدم ولی پیامک نیومده شما چی برنده شدین

انتخاب اولم،تارا دستی

مبارک تون باشه

لطفا براتون پیامک اومد اینجا برام پست بذارید

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

انتخاب اولم،تارا دستیمبارک تون باشهلطفا براتون پیامک اومد اینجا برام پست بذارید

باشه عزیزم فعلا که نیومد برای شماهم اومد اطلاع بدید 

انتخاب اولم،تارا دستیمبارک تون باشهلطفا براتون پیامک اومد اینجا برام پست بذارید

باشه عزیزم برای شماهم مبارک باشه 

برای شماهم پیامک اومد به منم خبر بدید ممنون 

باشه عزیزم برای شماهم مبارک باشه برای شماهم پیامک اومد به منم خبر بدید ممنون

باشه ان شاالله

برای شما پیامک اومد

سلام

برای من پیامک اومد

میخواستم بهتون اطلاع بدم

بسلامتی مبارک باشه کی ثبت نام کرده بودید چه روزی

تاریخ ثبت نام الویت بندی یادم نیست

همون اوایل که اعلام شد،ثبت نام کردم

میشه بهم بگی چند روز وقت داره برای واریز و اینکه از خود ایران خودرو عنوانش که پیامک اومده

با سرشماره ۳۰۰۰۹۶۴۴۰ پیامک اومد

یک کد پیگیری اعلام کرده بود،که با اون کد وارد سایت شدم و بقیه مراحل واریز وجه میشه انجام داد

۲هفته از زمان دریافت پیامک فرصت واریز وجه دارید

میشه بهم بگی چند روز وقت داره برای واریز و اینکه از خود ایران خودرو عنوانش که پیامک اومده

شما الویت چندم برنده شدید؟

پیامک نیومده ؟