sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 عنوان پیامک قرعه کشی ایران خودرو 2050 بازدید | 271 پست سلام دوستان کسی قرعه کشی ایران خودرو برنده شده کی پیامکش میاد کسی هست کمکم کنه اطلاعات بده بهم خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗 1403/06/28 | 18:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلماسادات96 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3066 منم طرح مادران برنده شدمولی تو سایت دیدمپیامک نیومدهبه نمایندگی هم زنگ میزنم میگن تا پیامک نیاد،مرحله واریز نمیشه انجام داددوستان هرکی اطلاع داره لایک کنه از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 منم طرح مادران برنده شدمولی تو سایت دیدمپیامک نیومدهبه نمایندگی هم زنگ میزنم میگن تا پیامک نیاد،مرحل ... دقیقا منم اطلاعات میخواستم منم برنده شدم ولی پیامک نیومده شما چی برنده شدین خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
حلماسادات96 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3066 دقیقا منم اطلاعات میخواستم منم برنده شدم ولی پیامک نیومده شما چی برنده شدین انتخاب اولم،تارا دستیمبارک تون باشهلطفا براتون پیامک اومد اینجا برام پست بذارید از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 انتخاب اولم،تارا دستیمبارک تون باشهلطفا براتون پیامک اومد اینجا برام پست بذارید باشه عزیزم فعلا که نیومد برای شماهم اومد اطلاع بدید خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 انتخاب اولم،تارا دستیمبارک تون باشهلطفا براتون پیامک اومد اینجا برام پست بذارید باشه عزیزم برای شماهم مبارک باشه برای شماهم پیامک اومد به منم خبر بدید ممنون خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
حلماسادات96 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3066 باشه عزیزم برای شماهم مبارک باشه برای شماهم پیامک اومد به منم خبر بدید ممنون باشه ان شاالله از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 باشه ان شاالله برای شما پیامک اومد خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
حلماسادات96 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3066 برای شما پیامک اومد سلامبرای من پیامک اومدمیخواستم بهتون اطلاع بدم از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 سلامبرای من پیامک اومدمیخواستم بهتون اطلاع بدم بسلامتی مبارک باشه کی ثبت نام کرده بودید چه روزی خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 میشه بهم بگی چند روز وقت داره برای واریز و اینکه از خود ایران خودرو عنوانش که پیامک اومده خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
حلماسادات96 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3066 بسلامتی مبارک باشه کی ثبت نام کرده بودید چه روزی تاریخ ثبت نام الویت بندی یادم نیستهمون اوایل که اعلام شد،ثبت نام کردم از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید
حلماسادات96 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3066 میشه بهم بگی چند روز وقت داره برای واریز و اینکه از خود ایران خودرو عنوانش که پیامک اومده با سرشماره ۳۰۰۰۹۶۴۴۰ پیامک اومدیک کد پیگیری اعلام کرده بود،که با اون کد وارد سایت شدم و بقیه مراحل واریز وجه میشه انجام داد۲هفته از زمان دریافت پیامک فرصت واریز وجه دارید از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید
حلماسادات96 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 3066 میشه بهم بگی چند روز وقت داره برای واریز و اینکه از خود ایران خودرو عنوانش که پیامک اومده شما الویت چندم برنده شدید؟پیامک نیومده ؟ از خداوند به اندازهی داراییاش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمانها و زمین است. هیچ چیز خارج از ارادهاش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید
sooooor مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 شما الویت چندم برنده شدید؟پیامک نیومده ؟ مال من الویت اول بود هنوز پیامک نیومده برام خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗