2777
2789
عنوان

پیامک قرعه کشی ایران خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 271 پست
مال من الویت اول بود هنوز پیامک نیومده برام

چه خودرویی برنده شدید؟

ان شاالله تو هفته دیگه پیامک میاد براتون

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برای منم پیامکش اومد

سلام

مبارک باشه

چه مبلغی باید اول پرداخت کنید

برای من ۳۰۰ میلیون نوشته

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

برای من ۲۳۰ شما واریز کردین

بله واریز کردم،طلا فروختم

برای من فردا آخرین مهلت هست

شما چند روز بهتون مهلت پرداخت داده؟

بله واریز کردم،طلا فروختمبرای من فردا آخرین مهلت هستشما چند روز بهتون مهلت پرداخت داده؟

تا ۲۳ مهر برای شما تحویل فوری بوده 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
تا ۲۳ مهر برای شما تحویل فوری بوده

ما هم‌ پیش فروش هستیم

ولی حدود ۲هفته پیش پیامک اومده و تا امروز برای واریز وجه اولیه فرصت داشتیم

ما هم‌ پیش فروش هستیمولی حدود ۲هفته پیش پیامک اومده و تا امروز برای واریز وجه اولیه فرصت داشتیم

پس انشاالله باهم تحویل میگیریم تاریخ تحویل و نگفته 

ای کاش میگفت من با خیال راحت پول و جمع میکردم باز 

پس انشاالله باهم تحویل میگیریم تاریخ تحویل و نگفته ای کاش میگفت من با خیال راحت پول و جمع میکردم باز

وقتی پول واریز کردید،باید برید نمایندگی که تو شهرتون انتخاب کردید

اونجا قرارداد بهتون میدن امضا کنید

تاریخ تحویل زده برج ۱۱

ولی گفت احتمالا همون برج ۱۰،اعلام میکنن مابقی پول بیاید واریز کنید

وقتی پول واریز کردید،باید برید نمایندگی که تو شهرتون انتخاب کردیداونجا قرارداد بهتون میدن امضا کنیدت ...

ما یک ماشین داریم اونو برای فروش گذاشتیم تا برج ۱۰ فروش بره ان شاالله

بتونیم مابقی پول پرداخت کنیم ان شاالله

وقتی پول واریز کردید،باید برید نمایندگی که تو شهرتون انتخاب کردیداونجا قرارداد بهتون میدن امضا کنیدت ...

برا من زده ۱۲ 

برا من زده ۱۲

نمایندگی اینجوری بهم گفت

که اگه زودتر اعلام کردن

آمادگی داشته باشیم

چقدر شبیه مایین شما ماهم همینطور باید ماشین بفروشیم باهم پیش رفتیم 😅😅😅😅

موفق باشید ان شاالله

ما رنگ سفید انتخاب کردیم

شما چه رنگی انتخاب کردید؟