2777
2789
ساده نباش کلاهبرداریه .

نه طلسم و دعا نویس سیاه واقعیه تا الان تاپیک کی می ناز خوندی ازاین چیزا بنده خدا فوت کرد جاریش دعا گرفته بود واسش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه طلسم و دعا نویس سیاه واقعیه تا الان تاپیک کی می ناز خوندی ازاین چیزا بنده خدا فوت کرد جاریش دعا گ ...

میگم کسایی میان شمارع میدن تو نی نی سایت دروغه. 

کی می ناز کیه  میشه تگ کنی منم بخونم

میگم کسایی میان شمارع میدن تو نی نی سایت دروغه. کی می ناز کیه میشه تگ کنی منم بخونم

اههااا اره اونا که تبلیغ هیچی ++می می ناز بزن تایپیکش تا الان باز سهم هرروز من ی صلوات بنده خدا صاحب تایپیک فوت کرده اینم بگم اگه روحیه حساس داری اصلا نخون لطفاااااا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اههااا اره اونا که تبلیغ هیچی ++می می ناز بزن تایپیکش تا الان باز سهم هرروز من ی صلوات بنده خدا صاحب ...

می می ناز ک بیماری داشتن  همون خانمی ک سال ۹۲ از سرطان سینه فوت کرده

وا از خودتون در میارین 

می می ناز ک بیماری داشتن همون خانمی ک سال ۹۲ از سرطان سینه فوت کردهوا از خودتون در میارین

اره عزیزم ولی تایپیکش بادقت بخون متوجه میشی که داستان چی بوده خودش گفته بعدها فهمیده که جاری از سراینکه رفته دادگاه واسش دعا گرفته ی آقای توکرمانشاه بوده خودش این موضوع ازکسی فهمیده درست بخون 

ازخودم درنمیارم بارها گفتم خیلی که بادقت خواندن تایید کردن 

اره عزیزم ولی تایپیکش بادقت بخون متوجه میشی که داستان چی بوده خودش گفته بعدها فهمیده که جاری از سرای ...

نه بابا من خوندم  همشو

بنده خدا بیمار شدن 

ندیدم بگه طلسم دعا  

دنبال این خاله زنک بازیا نبود. 

نه بابا من خوندم همشوبنده خدا بیمار شدن ندیدم بگه طلسم دعا دنبال این خاله زنک بازیا نبود.

باشه عزیزم شما درست میگید من چیزی ندارم بگم شما درست میگید من اشتباه میگم 

باشه عزیزم شما درست میگید من چیزی ندارم بگم شما درست میگید من اشتباه میگم

تروخدا پشت سر یه شخص فوت شده حرف درست نکنین خدا رو خوش نمیاد.

من قشنگ خیلی وقت پیشا از اول تا اخر تاپیک هاشو خوندم  اصلا نگفت جاری دارم برام دعا گرفته. اصلا 

الان رفتم ببینم دیدم کلا حذف کاربری شده. 

چند گرفتین این همه پشت سر استاد خرسندی شایعه بسازید وای که چقدر پلیدین شما

ببین کسی کارش خوب باشه نیاز ب تبلیغات نداره. 

منم نمیدونم استاد کیه کلا شماره های ک تو نی نی سایت میزارن میگن دعانویس همه اش کلا ه ب ر د ا ر ی هستش

كدوم شهري زتهران يكيو ميشناسم دعارو جلو چشمت در مياره

سلام

این جا معرفی ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.