2777
2789
عنوان

دختر هایی که ساده میپوشند....

2875 بازدید | 23 پست

دختر هایی که قیافه ساده ای دارند، لباس های ساده ای میپوشند، دختر هایی هستند که رنگ دوست داشتنشان رفتنی نیست...

دختر هایی هستند که به تنهایی برای دوست داشتنشان کم هستی، باید تمام جهان شوی و با تمام قلب ها و احساس ها از پس عاشق شدنشان بر بیایی...

باید حواست جمع و حتی ضرب باشد، باید تا از دوست داشتنشان مطمئن نشدی در گوششان عاشق شدن را امتحان نکنی اگر دوستت دارم را گفتی و نماندی، اگر دست هایشان را گرفتی و خسته شدی، اگر اشکشان را در آوردی با ساده ترین بغضشان خدا گریه اش خواهد گرفت...

که با شکستن قلبشان جهانت به هم خواهد ریخت...

دختر هایی که قیافه ساده ای دارند و لباس های ساده ای میپوشند، دختر هایی هستن که آستین رویاهایشان خیس گریه هائیست که هیچ کس صدایش را نشنیده است، پر از بغض اند اما برای تازه ترین زخم های کسی که دوستش دارند مرهم هستند...

کافیست شانس، در آغوشت بگیرد و عاشق این چنین دختری شوی...

کافیست توو چشمانت زل بزنند تا معنای عشق را کشف کنی، تا بفهمی که تمام شعر هایی که از عشق گفته بودند ذره ای از عشق نبودند...

کافیست توو چشمانت زل بزنند تا باورت شود دردانه خدا شده ای و خدا عشق را از آسمان برایت فرستاده است...

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم دیدم...نمونش خالمه که کل دنیا رو میگرده دنبال زن واسه پسراش وما رو کسی نمیبینه..یا اون اجیم که حتی بعد از ازدواجش خواستگار داره ولی من نه ..استارتر داغ دلمون تازه شد

متاسفانه شانس با اون خوشگلاش و شاخاشه...من که هر نارویی دیدم بخاطر قیافه سادم بوده...نه کسی عاشقمون ...

قرار نیست سادگی با زیبایی منافات داشته باشه عزیزم.چه بسا سادگی همیشه زیباتر و با کلاستر هم هست. 

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
متاسفانه اینا همش شعاره. الان دیگه هفت رنگ نباشی و با پسرا راحت نباشی موندی خونه. سر من یکی که کلاه ...

ببین هفت رنگ یعنی دروغ گو یا آرایش کرده؟

آدم باید اجتماعی باشه با آدما راحت حرف بزنه دختر و پسر

ولی سادگی سر و ظاهر یعنی دختر اعتماد به نفس داره

شخصیت داره

همه رو با همه چی قاطی نکن

من یه دوست داشتم تو دانشگاه

پسر میدید دعوا میکرد با یارو اسمشم گذاشته بود حیا

ولی بیشتر بی ادبی بود تا حیا ولی خودش حواسش نبود

بهش میگفتیم خب معمولی باش نمیخواد حالا به یارو بپری

میگف من مثل شما... نیستم

قرار نیست سادگی با زیبایی منافات داشته باشه عزیزم.چه بسا سادگی همیشه زیباتر و با کلاستر هم هست.  ...

من منظورم از قیافه ساده همون قیافه معمولیه..اینجا حداقل توشهر خودمون همه دنبال سفیدا وتوپولان...حالا چه برا دوستی چه ازدواج...خدا سر کسی نیاره که تلفنی با پسری آشنا بشه و بعد پسره ببینتش خوشش نیاد ولش کنه...واقعا ته نامردیه دنیاس من که شکستگیه دلم هیچ وقت ترمیمی براش نیست...

بخدا بغضم ترکید