2777
2789

«وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْرا»

و هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از سختیها و مشکلات ) را بر او می‌گشاید. و از جایی که گمان نَبَرد به او روزی عطا کند، و هر که بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد که خدا امرش را  روان می‌سازد و بر هر چیز قدر و اندازه‌ای مقرّر داشته است

ایات 2 و 3 سوره طلاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یع ایرادی تو کارمون هستبگردیم پیدا کنیم

جالبه گشتم نبود

مال حرام قاطی مالمون نداریم

نماز و روزه به وقته

حجاب دارم

اهل غیبت و خاله زنک بازی نیستم

ی سال بیشتره ی پیج زدم ناموفق

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

بله عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنید

من سابقع بالای 15 سال کسبهای مختلف داشتم. کسب دونه است باید بکاریش سالها هم به شرط فعال بودن طول میکشه تا بار بده. 

هیچ هیچ کسبی یکباره نتیجه نمیده. 

پشت هر کسب موفق سالها تلاش کوشش و مدیریت خوابیده. 

اگر ایتا دارید ایدی بدم ویس بفرستم

یکسال اول کسب موفق تمرین کسبه نه خوده کسب هرچند کلی هزینه برده

یه کسب حداقل حداقل 5 سال باید ازش بگذره  تا جون بگیره

سلام گلم خوبید.

توی یه تاپیکی یه‌کاربر اسم شمارو آورد که مطالب مفیدی میذارید. از دیروز که شما رو پیدا کردم اکثر تاپیکاتونو خوندم و حتی درمان افسردگی رو دیشب برای همسرم میخوندم 😍😍 

خواستم تشکر کنم من واقعا به تاپیکای شما نیاز داشتم ممنون میشم بازم مطالب بذارید 🙏❤️

سلام گلم خوبید.توی یه تاپیکی یه‌کاربر اسم شمارو آورد که مطالب مفیدی میذارید. از دیروز که شما رو پیدا ...

سلام عزیز ممنون که بازخورد دادین.  ان‌شاءالله عمری باشد چشم🙏🌹🌹

ممنونم ازتون

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست