2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

علاقت کدومه؟اگه خانواده پولداری داری میتونن تا ده سال از نظر مالی ساپورت کنن و خودتم علاقه داری پزشکی در غیر این صورت دندون

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
علاقت کدومه؟اگه خانواده پولداری داری میتونن تا ده سال از نظر مالی ساپورت کنن و خودتم علاقه داری پزشک ...

اگه خانواده فقیری داشته باشیم و بریم پزشکی چی میشه؟😭😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

علاقت کدومه؟اگه خانواده پولداری داری میتونن تا ده سال از نظر مالی ساپورت کنن و خودتم علاقه داری پزشک ...

دندون هزینه اش بیشتره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه خانواده فقیری داشته باشیم و بریم پزشکی چی میشه؟😭😂

خب تا ۷ سال درآمدی نداری دوره طرح ۱۲ تا ۱۴ میلیون میگیری اگه میتونی پول کم+درس زیاد و سخت+ساعت کاری بالا و توقع بیجا بیمارا به جای تشکر چون فکر میکنن خیلی پول میگیری رو تحمل کنی برو پزشکی

من خودم به شخصه دوستش دارم فقط برای پول درآوردن زمان بره یا باید بزنی تو کار زیبایی که زیاد شده یا تخصص بگیری که اونم سختهه و بستگی داره چه تخصصی بری

خب تا ۷ سال درآمدی نداری دوره طرح ۱۲ تا ۱۴ میلیون میگیری اگه میتونی پول کم+درس زیاد و سخت+ساعت کاری ...

پزشکی برم که صدرصد باید تخصص بگیرم اصلا خانواده‌م اجازه نمیدن عمومی بمونم...

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

دندون هزینه اش بیشتره

زودتر پول در میاریی

پزشکی خیلی طول میکشه تا به درآمد درست برسی دندون میتونی تا چند سال اول مطب نزنی و تو مطب بقیه کار کنی که همینم باز مسبت به پزشکا درآمد بهتری داره البته پزشک عمومی نه متخصص