2777
2789
عنوان

😞 کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 34 پست

دختر منم 15 سالشه رژ داره خط چشم و سایه و روژگونه . برای عروسی از اینها استفاده کرد ولی کرم پودر استفاده نمیکنه . شما هم فعلا با همین وسایل دم دستی که داری آرایش کن پوست جوان و شادابتون بهترین چیزه با کرم پودر خرابش نکن .

عروس همسن من هست همین عروسی که می‌خوایم بریم عروس همسن منه بعد من یه کرم پودر فقط از مادرم خواستم ای ...

عروس شدن یه دختر همسن تو نشوندهنده خریت پدر و مادرشه،بنظرت این دلیل درستیه واسه اینکه تو خودتو شبیه یه زن ۴۰ ساله درست کنی بری عروسی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو شاید خوشگلی که ارایش زیاد نمیکنی

نه بابا خوشگل نیستم اتفاقا دوستام میگن یکم‌ارایش کن خوشگل میشی من فقط مثلا زیر چشمم یکمم سیاهه مثلا باید یه سفید کننده یا کانسیلر بگیرم که حالا بعد میخوام تازه لوازم ارایش خوب بخرم

اصلا به جز کرم پودر خط چشم هم ندارم رژگونه هم ندارم

عیب نداره دختر جان رژ که داری همونو برای گونه هم استفاده کن کلی ترفند تو نت هست برای استفاده ار رژ هم برای لب هم برای گونه . نهایت با اجازه مادرت از لوارم مادرت هم استفاده کن . شاید الان امکان خرید نداره یا بدلایلی ترجیح میده اینها رو نخره

الان تو هرجا میری همه دخترا ارایش کردن

اه کوچکیتر از من همه ارایش میکنن همسنای من که میکاپ میکنن دیگه ولی نباید هیچوقت خودتو با دیگران مقایسه کنی چند سال دیگه که پوستت خراب شد با ارایش زیاد میفهمی

عیب نداره دختر جان رژ که داری همونو برای گونه هم استفاده کن کلی ترفند تو نت هست برای استفاده ار رژ ه ...

مادرم اصلا ارایش نمیکنه میگه اگه به بابات بگم بخره نمیبرمون عروسی گفتم به درک

الان تو هرجا میری همه دخترا ارایش کردن

تو سبک زندگی اونارو ۱۰۰درصد قبول داری که میخوای توی آرایش کردن مثل اونا رفتار کنی؟اجازه بده هر چیزی روی توی سن مناسب و به وقتش تجربه کنی،واسه بزرگ شدن خیلی عجله نکن،درضمن اصلاً فکر نکن که توی سن الآنت متوجه همه مسائل هستی،به هیچ وجه اینطور نیست،مادرت خیلی بهتر از تو میدونه داره چیکار میکنه و چی واست مناسب و درسته،بعداً متوجه میشی

اه کوچکیتر از من همه ارایش میکنن همسنای من که میکاپ میکنن دیگه ولی نباید هیچوقت خودتو با دیگران مقای ...

تا شاید یکسال یکبار بریم عروسی بخاطر همین میگم ارایش کنم

مادرم اصلا ارایش نمیکنه میگه اگه به بابات بگم بخره نمیبرمون عروسی گفتم به درک

بنظرم فعلا با همینهایی که داری کارت رو راه بنداز ولی با اجازه پدر و مادرت از پول تو جیبی ات یه سری چیزها برای خودت ببر زیاد نه هرچند ماه یکبار