2777
2789
عنوان

لطفاً با نظرهاتون کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 66 پست
چی رو واسطه کنم مگه تاپیک هامو نخوندی رفتیم مشاوره دوتایی گفتش اصلا با هم تفاهم ندارید خیلی اختلاف خ ...

نخوندم ولی احساس میکردم مشاور اینو گفته باشه. خوبه ک گوش کردین ..واقعا خوبه..کاش منم قبل ازدواجم مشاور میرفتم ..الان با چن تا بچه و اختلاف سنی بالا باشوهرم ب اینجا نمیرسیدم ک بگم پشیمونم..

نخوندم ولی احساس میکردم مشاور اینو گفته باشه. خوبه ک گوش کردین ..واقعا خوبه..کاش منم قبل ازدواجم مشا ...

واقعا خواهرم الان پشیمونی

مگه ازدواج با عشق نبود

چند سال اختلاف سنی دارید

الهی بمیرم برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خواهرم الان پشیمونیمگه ازدواج با عشق نبودچند سال اختلاف سنی داریدالهی بمیرم برات

واقعا با عشق بود همینطور ک شما گفتین با حرفاش آرامش داشتم ..واقعا حالمو خوب میکرد حرفاش خیلی خوب بود .تازه رفتم زیر یک سقف بعد یه هفته پشیمون شدم الان ده ساله دارم تحمل میکنم حتی اونم کم آورده..شوهرم ۲۰سال ازم بزرگتره

واقعا با عشق بود همینطور ک شما گفتین با حرفاش آرامش داشتم ..واقعا حالمو خوب میکرد حرفاش خیلی خوب بود ...

وای وای 

لامصب این چه کاریه کردی 

بس چرا مثل من مشاور نرفتی

الان شما چند سالتونه 

همسرت چند سالشه

چند تا بچه دارید؟

دوتا بچه دارم ۳۶سالمه شوهرم ۶۳سالشه

وای اینکه میشه ۲۷ سال اختلاف

لامصب چیکار کردی با خودت

ببخشید شما بشه ۴۰ سالته اون جونی و شهوتت میشه

اون آقا دیگه حال ندارم از جاش بلند بشه

حالا سرنوشتمو خوندی حواستو جمع کن دلتو هر جا جا نزار