2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کمکم کنید

176 بازدید | 26 پست

سلام قشنگ خانوما 

لطفا به عنوان خواهر کوچیکترتون راهنماییم کنید

من همسرم امروز یه سری مشکلات براش پیش اومده هم سرکارش هم چند تا مورد دیگه به صورت همزمان خواهش میکنم راهنماییم کنید چطور کمکش کنم اروم شه

من اصلا خوب نیستم تو این شرایط و‌هربار با صحبتام فقط عصبی تر میکنمش

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره همسرت چطوریه واقعا

بعضیا سکوت و آرامش لازم دارن مثل همسر خودم

بعد یواش یواش باهاش حرفو شروع میکنم 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

یکم تنهاش بزار و حرف نزن

اخه دلم نمیخواد حس‌کنه پشتشو‌خالی کردم😭

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
کنترلش کن شاید پای کسی در میونه من یه نفر میشناسم میتونه گوشیش برات کنترل کنه

وا عزیز من همین امروز اومدی لازم نیست اول بسم الله کیس معرفی کنی 

داره میگه اتفاقایی افتاده عصبیه چه ربطی به این چیزا داره الکی زندگی طرف رو‌خراب میکنیداا

چشم ها دریچه ی روحن!...

کنترلش کن شاید پای کسی در میونه من یه نفر میشناسم میتونه گوشیش برات کنترل کنه

برا چی‌کنترلش کنم اخه

به نظر شما رفتارش‌مشکوکه؟

طبق تجربه شوهرم وقتی حالش بده نباید طرفش برم کلا بخوام باهاش حرف هم بزنم عصبی میشه تنهایی راحت ترن ه ...

دقیقا همسر منم همینجوریه

ولی بعدش گله میکنه چرا تنهام گذاشتی

اصاا نمد به چه سازی بزقصم

چی میگی تو الان عضو شدی همینو بگی😐

اصلا اسی داره میگه یه اتفاقایی افتاده عصبی شده چ ربطی به خیانت و... داره 

حالا نمیخواد اون اتفاقا رو ما بدونیم بعضیا چقدر بی فکرن

چشم ها دریچه ی روحن!...