2777
2789
عنوان

بعد اسباب کشی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 63 پست
تو با آدم هایی که آبرو تو شب عروسی میبرن تیشه به ریشه تو میزنن جلو مردم همیشه عذابت دادن همیشه زحمت ...

منظور من عزیزم ، قدر شناسی همسرت از پدر و مادر شما بود که گفتی با جان و دل میان و کمک میکنن. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کینه داره ازتون به نظرت ؟وگرنه آسیب به این واضحی اصلا عادی نیست ،من سر اسباب کشی تلوزیونو بدون کارتو ...

یه آدم روانی احساس میکنم

احساس میکنم چون خواهرشوهرم بزور فرستاده اینکارو کرده

ضربه نیست یه چیز مثل تیز بر یا چاقو فرو شده به تلوزیون خورده

چی بگم ، آدم اینقدر بدذات ، نمی‌دونم اگه کاری کرده باشه حتما خواسته دق دلیش رو از جایی که کینه و عقده داشته خالی بکنه ولی همچنان متعجبم . !!!

ديگه بايد خيلي از يكي كينه داشته باشي كه مداركشو گم و گور كني

و تي ويشو بزني كنار  ، خط بندازي 

دشمني حسودي چيزي باهم دارن همسرت و اون؟

بنظرم اگه مشكلي ندارن باهم بدبين نباشي بهتره

خیلی مارمولکه نه تو راه این کارو کرده

کاری ندارم میگم اگه موقع باا اوردن تی وی پاره باشه یعنی  زمانی که تو ماشین اون شخص بوده ضربه خورده اگرم سالم باشه یعنی بالا موقع جا ب جایی چیزی خوره دیگه. 

البته فک نکنم کسی عمدا اینکارو بکنن ب احتمال اتفاقی بوده ولی ب روی خودشون نیاوردن بعدا

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
منظور من عزیزم ، قدر شناسی همسرت از پدر و مادر شما بود که گفتی با جان و دل میان و کمک میکنن.

بله ما این حرفا رو با هم نداریم من یدونه دختر هستم هرروز میام کارهای خونه پدر مادرمو میکنم شب برمی‌گردم خونه. بعد عروسی شوهرم سه سال رفت مرز بخاطر خانوادم باهاش نرفتم...

بنظرم انفاقی بوده وگرنه طرف انقد احمق نیس چیزی رو که پیش خودش امانت بوده خراب کنه  که بگن فلانی اومد  تی .ی روشکست  و......اتفاقی ضربه خورده و چون انقد گرونخ نتونسه صداشو دربیاره 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
پس مدارک چی من مطمئنم خودم گذاشتم تو کیسه

خیلی راحت همسرتون زنگ بزنه بگه ببخشید کیسه تی که اوردین مدارک توش بود. الان نیس. چک‌ کنید ببینید تو ماشین نیوفتاده باشه.

من مطمئنم عمدی بوده

آخه یه بارم ریسور سفارش دادیم 

فروشنده آشنا بود دوست بابام

برده بود تحویل پدرشوهرم داده بود 

پدرشوهرمم بعد بررسی سالم بود تحویل گرفته

بعد پدرشوهرمم به همین دومادشون که قرار بود بیان خونه ما داده بود که بیاره

بعد رسیور کلا خیلی نازکه داغون تحویل ما داد

پدرشوهرمم میگه من سالم تحویل فلانی دادم نمیدونم چرا اینطور شده

خیلی راحت همسرتون زنگ بزنه بگه ببخشید کیسه تی که اوردین مدارک توش بود. الان نیس. چک‌ کنید ببینید تو ...

این قضیه مال یه ماه پیشه 

همه اینکارارو انجام دادیم نبود که نبود