2777
2789
عنوان

بعد اسباب کشی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر . بازم خوبه که می‌دونه و قدرشناس هست.

تو با آدم هایی که آبرو تو شب عروسی میبرن تیشه به ریشه تو میزنن جلو مردم همیشه عذابت دادن همیشه زحمت بهت دادن اگر هم دوری و بی محلی کنی میان جلو در داد دعوا آبروریزی و خانواده منو زجر میدن رفت و آمد می‌کنی ؟؟؟ با این حال باز هم ما مجبوریم باهاشون بریم بیاییم حرف بزنیم کار هاشونو بکنیم وگرنه زنده به گور میشیم....

سریعا اعلام مفقودی مدارک بکنید و روز مفقودی هم بگین. ببین از اون روز تاحالا کاری ب اسم شما انجام نشده باشه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بله من فکر میکنم کار همسر خواهر شوهرمهچون بزور اومد و هرچی گفتیم نمیخواد کارخودشو کرد

کینه داره ازتون به نظرت ؟وگرنه آسیب به این واضحی اصلا عادی نیست ،من سر اسباب کشی تلوزیونو بدون کارتون و فیبر با ماشین خودم بردم هیچیش نشد بار اولم هم نبوده هیچ وقت مشکلی پیش نیومد

سریعا اعلام مفقودی مدارک بکنید و روز مفقودی هم بگین. ببین از اون روز تاحالا کاری ب اسم شما انجام نشد ...

نه خیلی زرنگه که بخواد خودشو لو بده

همسر خواهرشوهرمو میگم

نمیدونم چه کینه ای از همسرم داره

بله من فکر میکنم کار همسر خواهر شوهرمهچون بزور اومد و هرچی گفتیم نمیخواد کارخودشو کرد

همسرتون چیزی نگفتن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

عزیزم نکنه پشت ماشین تو صندوق گذاشته باشه و تو چاله و چوله ی خیابون ها ، ضربه وارد شده اونم اگه تو ماشین خودش گذاشته باشه و آهسته نرونه. 

عزیزم نکنه پشت ماشین تو صندوق گذاشته باشه و تو چاله و چوله ی خیابون ها ، ضربه وارد شده اونم اگه تو م ...

نه پشت ماشین گذاشت با احتیاطم گذاشتیم

وسیله ای دیگه نمونده بود

ولی همسرم همش میگه تو توهم زدی کار اون نیست ولی حسم اشتباه نمیگه

از روی حس؟؟

چرا یک ادم باید بدون دلیل و مشکل همچین کاری بکنه؟؟

بنظرم شما ادم خیلی منفی بافی هستید

ظن و گمان بد نبرید گناهه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
ولی همسرم همش میگه تو توهم زدی کار اون نیست ولی حسم اشتباه نمیگه

ساختمونتون دوربین نداره. نگاه کنید ببینید موقع بالااوردن  تی وی کارتون سالمه یانه

عزیزم نکنه پشت ماشین تو صندوق گذاشته باشه و تو چاله و چوله ی خیابون ها ، ضربه وارد شده اونم اگه تو م ...

ضربه نیست یه چیز مثل تیز بر یا چاقو فرو شده به تلوزیون خورده