2777
2789
عنوان

بعد اسباب کشی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 63 پست
سه بار اسباب کشی کردیم هیچ وقت خانواده شوهرم به روی خودشون نیاوردن میدونستن اما نیومدن شوهرم برادر ن ...

والا من همسرم برادر داره ولی توی کارا بود و نبودشون یکیه چون به روی خودشون نمیارن ولی توی زحمت انداختن و پرتوقعی یکسره پایه ی ثابتن.....همون بهتر ک نداری شما راحتی

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم گفت احتمالا خودم گم کردم گفتم بابا من خودم آخر سر وسایل رو گذاشتم تو کیسه گفت نه تو سرت شلوغ بوده حواست نیست من خودم گمش کردم و غیره

من خودم شک کردم گفتم حتما خودش گم کرده

والا من همسرم برادر داره ولی توی کارا بود و نبودشون یکیه چون به روی خودشون نمیارن ولی توی زحمت انداخ ...

نترس به جاش دوتا خواهر شوهر و پدر شوهر مادر شوهرم روزگارمونو سیاه کردن همیشه عذابمون دادن و زحمت به ما دادن 

الانم که خواستیم تلوزیون رو نصب کنیم باهم باز کردیم منو همسرم

دوتا خط بزرگ رو تلوزیون افتاده

خیلی ناراحت دم😭

پاشدم کارتون و فیبرم بررسی کردم

که خط روی کارتون و فیبرم هست

یعنی یه چیز تیز فرو شده به تلوزیونم خورده 

تلوزیون نابود شده

نه خانواده من با جون و دل میان اصلا ما نمیگیم خودشون میان. پول کار گر هم نداشتیم و نداریم

لااقل عزیزم همسرتون قدردان  خونواده ات هست ؟؟ بعضی ها عین خیالشون هم نمیشه و وظیفه می‌دونن.