دختر_شایسته_هرسال مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 70 عنوان مامانهای تهرانی بیمارستان دولتی برای ختنه نوزاد 569 بازدید | 13 پست سلام مامانا کدوم بیمارستان دولتی تو تهران ختنه انجام میده میدونین؟نیاز به وقت قبلی داره؟ 1403/06/28 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5980 من پسرمو بردم بیمارستان الغدیر با دویست تومن بدون وقت قبلی ختنه کردن بیمارستان نزدیکتو زنگ بزن سوال کن چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
دختر_شایسته_هرسال مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 70 من پسرمو بردم بیمارستان الغدیر با دویست تومن بدون وقت قبلی ختنه کردن بیمارستان نزدیکتو زنگ بزن سوال ... زنگ زدم کسی جواب نداد.الغدیر کجاهست؟ دفترچه بیمه تون چیه ؟ با چه روشی ختنه کردین جراحی یا حلقه
دختر_شایسته_هرسال مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 70 من بردم بیمارستان رضوی مهرآباد جنوبی هزینش چقدر شد؟ روش ختنه چی بود؟ وقت قبلی چی؟ بیمه هم داشتین
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5980 زنگ زدم کسی جواب نداد.الغدیر کجاهست؟ دفترچه بیمه تون چیه ؟ با چه روشی ختنه کردین جراحی یا حلقه الغدیر سمت رسالت بیمه تامین اجتماعی ختنشم با حلقه بود همون جایی که زایمان کردی انجام نمیدن ؟بیمارستان کودکان بهرامی پیگیر شو اونجام دولتی چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
دختر_شایسته_هرسال مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 70 الغدیر سمت رسالت بیمه تامین اجتماعی ختنشم با حلقه بود همون جایی که زایمان کردی انجام نمیدن ؟بیمارستا ... بیمه ما سلامت هست. از اونجا که زایمان کردم نپرسیدم راستش .فکرم نمیکنم ارزون بگیرن .
asalkhnom عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 19943 هزینش چقدر شد؟ روش ختنه چی بود؟ وقت قبلی چی؟ بیمه هم داشتین اره قبلش زنگ بزن.پذیرش تلفنیهوقت بگیر حلقه دیگه همرو حلقه میکننبیمه تامین اجتماعی عمل رایگان
بنددلم عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5980 بیمارستان بهرامی بپرس چون دیدم مریض با بیمه روستای هم اونجا اومده بود چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
دختر_شایسته_هرسال مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 70 اره قبلش زنگ بزن.پذیرش تلفنیهوقت بگیر حلقه دیگه همرو حلقه میکننبیمه تامین اجتماعی عمل رایگان ممنون عزیزم
دختر_شایسته_هرسال مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 70 بیمارستان بهرامی بپرس چون دیدم مریض با بیمه روستای هم اونجا اومده بود ممنون عزیزم
reyhan1399 عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 1072 سلام عزیزم شرمنده پسرتون رو آخر کجا ختنه کردید؟ جنگل سوخته را وعده باران ندهید.... 🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
fshadk عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11 اره قبلش زنگ بزن.پذیرش تلفنیهوقت بگیر حلقه دیگه همرو حلقه میکننبیمه تامین اجتماعی عمل رایگان عزیز من تاپیک شمارو خوندم به حرف شما سریع زنگ زدم وقت گرفتم رفتم شریعت رضوی رایگان ختنه کردم پسرمو امروز هم حلقش افتاد راضیام خیلی ممنون از راهنماییتون😊
asalkhnom عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 19943 عزیز من تاپیک شمارو خوندم به حرف شما سریع زنگ زدم وقت گرفتم رفتم شریعت رضوی رایگان ختنه کردم پسرمو ا ... خواهش میکنم ب سلامتی عزیزم😊