2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 65 پست
ی حرکت سمی میگم نکنی من کردم شانس آوردم زنده موندم، مایع و جرمگیر من با وایتکس قاطی کردم ی گااازی دا ...

من زمان بارداری دخترم حساس ب دشویی بودم این حرکتو با سه تا جرمیگیر مختلف انجام دادم،،،،فک کن من هشت ماهه بودم ولی از رو نمیرفتم میگفتم چرا برق نمیگیره😂😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی به این چیزا دقت نمیکنه دیگه خواهر .جز اینکه بیش از حد خاله زنک باشن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

الان گرفتم چی شد😂😂😂 

تبلیغ کاملا حرفه ای و زیرپوستی سیف از نی نی سایت 

البته این چیزا از چشمای تیز بین ما دور نمی‌مونه  

کاربری هایی که سیف رو تعریف کردن رو دقت کنید 

اکثرا قدیمی و با پست های کم 

اگه تبلیغ نیست چرا باید تو پربازدید ها باشه 

☺️

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

وقتی سال یبار تمیز میکنی جرم میگیره...حداقل هفته یبار تمیز کن...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اسی مگ چن سال ب چن سال سرویس هاتو میشوری ک ااایییقد جرم گرفته ک با جرمگیر هم نمیره 🙁

من هرروز سرویس و حمووم میشورم..اخرم ب دلم نمیشینه..میگم باید روزی دوبار بشورم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

جرمگیر دوسی بریز بشور بعد وایتکس بزن بشور بعد تمیز نشد دیگه همینه جرم گرفته در اثر شستشو زیاد با جرمگیر لعاب کاشی ها رفته کاریش نمیشه کرد 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊