2777
2789

الان فلاکسم گم شده اصلا ی لحضع نمیتونم بهش فکر نکنم یعنی می‌ره رو اعصابم همش گریه میکنم داد میزنم دست خودم نیست ها دقیقا مثل بچه ها

یا مثلن ی کیف ن غیر اون و میتونم بردارم ن خودش پیدا میشه 

انقدررررر حرص میخورم با اینکه می‌دونم ارزش ندارع ولی نمیتونم 

الان فلاکس دارم ها ولی بچه گونس پسرونه خب الان این و ببرم دانشگاه خب مسخره میکنن بابا حق دارم حرص بخورمممم🤦🏻‍♀

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسولس فکری داری؟

نمی‌دونم 

بینین الان مثلن ی روز ساعت دستم نباشه حس میکنم دارم روانی میشم همش غر میزنم همش اعصبی ام قشنگ سردرد میدم به خودم 

بی خیال مال دنیا منم اینجوری بودن نمی راستم فرش کثیف سه مبل کثیف سه از وسیله برقی استفاده نمی کردم بعد فکر کن پارسال خونه تکونی کمد دیواری خونه تمیز اینقدر استفاده نکرده بودم نو بود بعد زد بخاطر یه سری مسائل اومدم سمت خونه مامانم اینا الان همون وسایل ها جلو چشم خودم دارن خراب میشن همه چی کثیف شده ولی دیگ مهم نیس از زندگی لذت ببر

بی خیال مال دنیا منم اینجوری بودن نمی راستم فرش کثیف سه مبل کثیف سه از وسیله برقی استفاده نمی کردم ب ...

آخه لامصب آدم دلشم نمیاد یدونه دیگه بخره