2777
2789

آیا تا حالا آدم خفتی دیدین؟ 

کسی که وقتی سکوت میکنی هار میشه وقتی قهوه ای ش میکنی میشینه سر جاش. 

2 سال و نیم هست حتی یک کلمه هم نگفتم، دفعه بعدی میخوام قهوه ای ش کنم. 

اره شوهرم

من ساکت میوموندم اون فحش میداد

من صبوری میکردم عربده میکشید

من جلو خودمو میگرفتم وسیله میشکست

من هی سعی میکردم اروم باشم سیلی میزد یا گلومو فشار میداد

🙂و من

دیوونه میشدم کنترلمو از دست میدادم فحش و داد و مشت و .. اون مثل موش ی گوشه کز میکرد مظلوم وایمیساد

تا منو هاااار نمیکرد خفه نمیشد ک

طلاق گرفتم اخیش

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔
اره شوهرممن ساکت میوموندم اون فحش میدادمن صبوری میکردم عربده میکشیدمن جلو خودمو میگرفتم وسیله میشکست ...

چقدر عجیب 

فکر کردم فقط این تحفه این مدلیه 

بگو خب سکوت میکنیم مثل آدمیزاد رفتار کن، حتما باید بشوریم و آفتاب تون کنیم؟ 

خدا رو شکر که نجات پیدا کردی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب فکر کردم فقط این تحفه این مدلیه بگو خب سکوت میکنیم مثل آدمیزاد رفتار کن، حتما باید بشوریم ...

در مقابله با دیگران هم همینطور بود

میومد خونمون داد میزد پدرم و برادرم هی سرشون پایین بود گفتن بس کن صداتو نبر بالا اون هی ادامه داد😅داداشم فحش کشش کرداااااا اون بغض کرد وای خدا یادم میوفته خندم میاد

راستی 

اون اولین و اخرین کسی نبود ک دیدم

این مدل ادما زیاد دیدم 

در مقابله با دیگران هم همینطور بودمیومد خونمون داد میزد پدرم و برادرم هی سرشون پایین بود گفتن بس کن ...

دیوونه هستن اینجور آدما 

این عروس مون هست 

خدا شاهده تو این دو سال و نیم هرچی گفته حتی 1 کلمه هم جواب ندادم 

هر دفعه داره پررو تر از دفعه قبل میشه. 

سه سال پیش توی ی جمعی بودیم شروع کرد حرف مفت زدن، جوری تو جمع شستم ش که دیگه کامل سکوت کرد. 

الانم باز هر دفعه بدتره، میخوام به برادرم بگم به زنت بگو این سکوت من تا ابد ادامه نداره، دفعه بعدی جوری قهوه ای ش میکنم تا عمر داره یادش نره. 

دیوونه هستن اینجور آدما این عروس مون هست خدا شاهده تو این دو سال و نیم هرچی گفته حتی 1 کلمه هم جواب ...

میشه برام بگی چن سالتونه شما و زن داداشت ؟؟ 

و بحثاتون سر چیه ؟

متاهلی ؟ یا نزدیک برادرت زندگی میکنی ؟

😁وای منم خواهرشوهرم مشکل داشتم یعنی اون نمیزاشت من نفس راحت بکشم من هی دور میگرفتم سکوت میکردم اون موزی بود دخالت میکرد وراج بود اصلا سرش تو زندگی ما بود 

با زن داداشم سعی میکنم کل کل نکنم یه سال ازم بززگتره ولی خیلی بی ادبه میترسم چیزی بشه برادرم حرفی بزنه یا من نارحت شم یا با زنش دعواش ش

واسع همین اصلااااا کاری نداریم بهم 

میشه برام بگی چن سالتونه شما و زن داداشت ؟؟ و بحثاتون سر چیه ؟متاهلی ؟ یا نزدیک برادرت زندگی میکنی ؟ ...

من 40 

اون 37

مجردم 

نه گهگاهی با برادرم تلفنی در ارتباطیم 

یه وقتایی به ندرت تنها در حد نیم ساعت میاد 

یه وقتایی با زنش میاد 

یه وقتایی هم خانوادگی میریم بیرون 

گهگاهی هم دعوت میکنه. 

ولی از هر فرصتی برای حرف مفت استفاده میکنه. 

مامانم هیچی نمیگه منم این مدت سکوت کردم وقیح شده. 

میشه برام بگی چن سالتونه شما و زن داداشت ؟؟ و بحثاتون سر چیه ؟متاهلی ؟ یا نزدیک برادرت زندگی میکنی ؟ ...

کلا ما سر هیچی بحث نمی‌کنیم 

مثلا داریم راجع به خونه اجاره کردن خودمون حرف می‌زنیم، یه دفعه بحث رو میکشونه سر یه موضوع بی ربط و حرف مفت میزنه. 

من همیشه میگم جلوش هیچ حرفی نزنید، خودمون هیچی نمیگیم خودش شروع میکنه.