2777
2789

خیلی برام عزیز و مهم بود ولی از عشق زیادم و دوست داشتن زیادم سواستفاده کرد و فهمیدم هر چی میگفت دروغ بود من بخاطر این نمیگم نمیبخشم خب شاید واقعا مهم نبودم براش بهش حق میدم(بااینکه گفتن این حرف خیلی سخته برام) ولی برای این نمیبخشم ک تا عمر دارم تا وقتی ک نفس میکشم حلالش نمیکنم چونکه بهممم دروغ گفت تا لحظه اخر دروغ گفت!

حالا هیچ کاری از دستم بر نمیاد جز نبخشیدنش جز سپردش ب خدا یعنی خدا برام کاری میکنه؟؟؟...یا من مجبورم تا اخر عمرم هر روز بببینمش و بسوزم....

کاربری دست دو دختر عمو که از یه خاهر نزدیکترن👭

والا برا ما که کاری نکرد روز به روز خوشبخت تر و شادتر شد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارما پس میده شک نکن

یعنی امیدوار بشم؟

بخدا هیچ امیدی ب زندگی ندارم مگر ب امید اینکه سرش ب سنگ بخوره ی روزی زندگی کنم...

اول اینکه ان‌شالله خدا بهت آرامش بده 

بعدشم‌ اینکه عزیزم وقتی داری میگی مسپرم به خدا یعنی باید کامل بسپاری به خدا دیگه خدا خودش بهتر میدونه چکار کنه کی و کجا جوابشو بده 

الخیر فی ما وقع💚🌱
واقعا طبیعت کاری که باهات کرده رو بهش برمیگردونه نگران نباش

بخدا جز اینکه ب امید اینکه ی روزی تاوان کاری ک کرد باهام رو پس بده دارم زندگی میکنم روحم مرده...

اول اینکه ان‌شالله خدا بهت آرامش بده بعدشم‌ اینکه عزیزم وقتی داری میگی مسپرم به خدا یعنی باید کامل ب ...

ممنون عزیزم ارامش کجا و ما کجا😅

یعنی امیدوار بشم؟صد در صدی خدا پشیمونش میکنه؟؟

بخدا هیچ امیدی ب زندگی ندارم مگر ب امید اینکه سرش ب سنگ بخوره ی روزی زندگی کنم...

ممنون عزیزم ارامش کجا و ما کجا😅یعنی امیدوار بشم؟صد در صدی خدا پشیمونش میکنه؟؟بخدا هیچ امیدی ب زندگی ...

زمان همه چیز رو درست میکنه به خودت‌ سخت نگیر و سعی کن به خودت کمک کنی ناجیت‌ فقط خودتی 

اون رو هم بسپر به خدا ولی خدا صبرش زیاده صبر میکنه درست و به موقع به حساب اون میرسه 

الخیر فی ما وقع💚🌱
بخدا جز اینکه ب امید اینکه ی روزی تاوان کاری ک کرد باهام رو پس بده دارم زندگی میکنم روحم مرده...

ببین یک روزی با احساسات یه پسری بازی کردم اصلا فکر نمی‌کردم کارم غلطه بعد ها فهمیدم که روزی که یه پسری بهتر از اون با احساسات من بازی کرد و رفت یه جایی که شاید ده ها سال دیگه ببینمش  (امریکا)و دلم شکست و این همون کارما بود مطمعنم آه اون دامنمو گرفت حتی یدترش😣

مطمعنم باش یه روزی این اتفاق برای اونم میوفته و حسرت تو رو میخوره که قدرتو ندونست 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

یعنی امیدوار بشم؟بخدا هیچ امیدی ب زندگی ندارم مگر ب امید اینکه سرش ب سنگ بخوره ی روزی زندگی کنم...

ببین ی چیزی بگم...حتی تو مجازی هم باشه تاوان میده..ی کاربر دلمو شکست پز داد کلی توهین بهم کرد الان دیدم دنبال طلاقه...پس مطمعا باش خدا جواب دلتو میده

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

تنها امیدم ک دارم زندگی میکنم اینه ک باشم و ببینم تروخدا برام دعا کن ب حقم برسم

توکل به خدا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇