2777
2789
چه زود باز کردی من تا 10 روز پانسمان داشتم بعدشم بخیه هارو کشیدم مشکلی نداشتم چیزی نزدم روش از دکت ...

پرستار تو بیمارستان گفت باز کن 

کاش باز نمیکردم اه

یادمون رفت زندگی کنیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی بودم فقط یکسره میشستم و سشوار میزدم14روزه هم بخیه هام افتاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نه بابا زود نیست که منم روز سوم باز کردم دکترم خودش گفت 

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
من طبیعی بودم فقط یکسره میشستم و سشوار میزدم14روزه هم بخیه هام افتاد

خوش به حالت طبیعی بودی من ک خیلی وضعم خرابه رحمم درد داره

من هر روزم دوش میگرفتم و با شامپو بچه وشو میشستم ولی دردناک بود کل شکمم تمام جای ترک های پوستم که تو حاملگی ایجاد شده بود میسوخت و درد میکرد الانم کمی درد داره  

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

هر راهنمایی بکنیم ممکنه وضعیت بخیه هاتو بدتر کنه.من خودم لیزری بودمو بخیه نداشتم اصلا دو روز بعد سز هم چسب ضد آبم افتاد.با دکترت مشورت کنی بهتر از هرچیزه.فکر کنم طبیعی باشه ولی سوزشش

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《  
نه بابا زود نیست که منم روز سوم باز کردم دکترم خودش گفت 

دکتر منکه گف روز هفتم بیا بخیه هاتم وا کنم منکه نمیرم تا روز دهم برم

خوش به حالت طبیعی بودی من ک خیلی وضعم خرابه رحمم درد داره

طبیعی هم سختی های خودشو داره ولی من خیلی شنیدم سزارین دردش بیشتره چاره ای جز تحمل نداری گلم

قدم نو رسیده هم مبارک

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم روز دهم بخیه کشیدم فقط هر روز دوش بگیر با شامپو بچه بشور بخیت رو عفونت نکنه

درد که زیاده ولی میگذره من گریه میکردم که یعنی تموم میشه دردا الان خیلی بهترم توام خوب میشی عزیزم  

من هر روزم دوش میگرفتم و با شامپو بچه وشو میشستم ولی دردناک بود کل شکمم تمام جای ترک های پوستم که تو ...

وای نگو شکمم شل و ول افتاده رو بخیه ها متنفرم از شکمم دردم زیاده 

طبیعی هم سختی های خودشو داره ولی من خیلی شنیدم سزارین دردش بیشتره چاره ای جز تحمل نداری گلم قدم نو ...

ولی من درد چندانی نداشتم اصلا.راستی استارتر قدم نو رسیده ی فندقت هم مبارک  

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《