2777
2789
منم روز دهم بخیه کشیدم فقط هر روز دوش بگیر با شامپو بچه بشور بخیت رو عفونت نکنه درد که زیاده ولی می ...

آره شستم با شامپو اتفاقا منم میگم یعنی میشه خوب شم ی روزی خخ

یادمون رفت زندگی کنیم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره شستم با شامپو اتفاقا منم میگم یعنی میشه خوب شم ی روزی خخ

اره بابا خوب میشی الان چند روز زایمان کردی؟

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
طبیعی هم سختی های خودشو داره ولی من خیلی شنیدم سزارین دردش بیشتره چاره ای جز تحمل نداری گلم قدم نو ...

آره من پارسال زایمان زودرس کردم طبیعی بودم خیلی خوب بودم بعدش الان له شدم 

وای الان یه نی نی یه ساله هم داری؟🤔

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
نه زودرس بودم فوت شد دیوونم مگه  بچه داری خیلی سخته

الههی عیب نداره خدارو شکر الان یه خوشملشو داری

اخه اشنا ما بیچاره اینجوری شده بچه هاش کلا دوماه فاصله دارن خیلی سخته من الان چهل و شش روز زایمان کردم هنوز زندگیم رو روال نیست مامانم میگه حالا حالاهام نمیشه  😝😆

الههی عیب نداره خدارو شکر الان یه خوشملشو داری اخه اشنا ما بیچاره اینجوری شده بچه هاش کلا دوماه فاص ...

ممنون گلم یکی ن دوتا دارم دوقلو ان دیوونم کردن تو این شش روز هیچ حسی ندارم به بچه از بس سختی کشیدم 

شش روزه خیلی داغونم هم روحی هم جسمی

وای نگو من افسردگی گرفته بودم همینجوری اشکم میریخت از خجالت میرفتم یه اتاقی کسی منو نبینه هی پاک میکردم اشکامو ولی میووومد😐

ممنون گلم یکی ن دوتا دارم دوقلو ان دیوونم کردن تو این شش روز هیچ حسی ندارم به بچه از بس سختی کشیدم&n ...

من درکت میکنم و نمیگم وای چه بی احساس مگه میشه و ناشکری نکن و اینا چون واقعا خستگی و درد نمیزاره ادم حسشو ابراز کنه کم کم درست میشه کسی کمکت نمیکنه؟

وای نگو من افسردگی گرفته بودم همینجوری اشکم میریخت از خجالت میرفتم یه اتاقی کسی منو نبینه هی پاک میک ...

دقیقا منم همینجوریم یهویی گریم میگیره قایمکی گریه میکنم کسی نبینه وضعیت و شرایط فرق کرده زمان میبره عادت کنیم 

ممنون گلم یکی ن دوتا دارم دوقلو ان دیوونم کردن تو این شش روز هیچ حسی ندارم به بچه از بس سختی کشیدم&n ...

وای وای دوقوووولووو خیلی خوبه ولی خیییییییییییییلی هم سخته 

ناز باشن و سلامت

فکر کن یه روز کپی هم لباس میپوشن اخی😍

من درکت میکنم و نمیگم وای چه بی احساس مگه میشه و ناشکری نکن و اینا چون واقعا خستگی و درد نمیزاره ادم ...

آره ب خدا دیشب از نصف شب تا خود صبح گریه میکرد یکیشون یعنی میخاستم بمیرما چرا مادر شوهر و مامانم هستن ولی بازم دم به دقیقه بیدارن باید شیر بدم بشون سینه هام زخم خابیده شیر میدم از درد بخیه ها شیرخشکم میدم شبا ولی کارساز نیست 

وای وای دوقوووولووو خیلی خوبه ولی خیییییییییییییلی هم سخته  ناز باشن و سلامت فکر کن یه روز کپ ...

آره دوقلو از بیرون خوبه ولی تا بزرگ شن پیر میشی خدا به داد سه چهار قلو ها برسه