2777
2789

من فعلا نه قصد بارداری دارم نه باردارم

هی زنگ میزنن بیا بیا

منم امروز رفتم میگه برو اجاره نامه بیار +کارت ملی

ازمایش قبل بارداری ام بنویسم

اغا من از اینجور جاها متنفرم ناچار رفتم

منم اومدم خونه شاید دیگه نرم حوصله ندارم😟

ایا واجبه تشکیل پرونده تو بهداشت؟

تازه هرکس میخاد بچه دار بشه میره دکتر براش ازمایش قبل بارداری مینویسن دیگه این چیه؟؟؟

درضمن من بیماریهایی که دارمو میدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهداشت نرفتم. 

یک دکتر زنان بود. وقتی فهمیدم باردارم. پیش اون پرونده تشکیل دادم. و ماهی یکبار می رفتم.  گروه خونیم هم منفی بود. باید آمپول مخصوص میزدم. 

بهداشت هم خیلی ها میرن. ماما اونجا هست. جای خوبیه. ماما همیشه هست. 

ولی واکسن های نوزاد را بهداشت بردم زدم.. 

اجباری نیس عزیزمولی اگر بچه دار بشی برا واکسناش اجباری تشکیل پرونده میدناگرم از خدماتشون بخوای استفا ...

نمیدونم والا درصمن ما اجاره نامه نداریم یه کاغذ بین ما و صاحب خونه نوشته شده 

بنگاه نرفتیم چون اشنا بودیم

اجاره نامه نمیخوادقفط شماره ملی برا ثبت میخواندر ضمن همه چیزشون رایگانه

پس چرا بهم گفت چه ربطی داره‌اصلا‌اجاره نامه بهشون😒😒گفت اسم همسایه هاتم بدون بیا

از وقتی دولت میخواد مردم رو به زاد و ولد تشویق کنه به اینا دستور دادن که تاااااااا میتونن مردم رو مجبور به زاد و ولد کنن.

هرکاری از دستشون برمیاد هم انجام میدم،مثلا وسایل پیشگیری دیگه نمیدن...البته قشر آگاه جامعه که خودش برای خودش تصمیم میگیره ولی اینا هدفشون قشر پایین و نااگاه جامعه هست که اینجوری با حذف وسایل پیشگیری و آزمایش نوشتن و تشویق به بارداری واقعا باعث میشن کسایی که خودشونم تو زندگیشون نون برای خوردن ندارن هی حامله بشن...

به هیچ جای هیچ مسئولی که نیس اینا از کجا میخوان زندگیشونو بگذرونن،فقط واسه زیردستی سیاهی لشگر میخوان

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
پس چرا بهم گفت چه ربطی داره‌اصلا‌اجاره نامه بهشون😒😒گفت اسم همسایه هاتم بدون بیا

نه اجاره نامه هم میخوان 

برای اینکه ببینن کدوم منطقه ای 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

از وقتی دولت میخواد مردم رو به زاد و ولد تشویق کنه به اینا دستور دادن که تاااااااا میتونن مردم رو مج ...

اینا درسته ولی چ ربطی به مرکز بهداشت داره

مرکز بهداشت 50-60 ساله کارش همینه که بهداشت رایگان در اختیار عموم قرار بده

اتفاقا خیلی هم خوبه

اسمش آزمایش پیش از بارداریه وگرنه کسی زورت نمیکنه باردار بشی،برو برات بنویسه آزمایش خون مینویسه با ادرار 

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.