2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دور از جونت عزیزم میدونم سخته ولی درس گرفتی ک ب کسی ک ارزش نداره دل نبندی و چیزی رو واسش فدا نکنی

بخدا قسم بخاطر ی چت جن .......ک انجام ندادم رفت از این‌میسوزم من چرا خانوادم برا اون‌کنار زدم

فقط الله 

چرا وقت گذاشتی که الان نفرینش کنی ؟

نفرین دو سر داره مراقبت باش خودتو نگیره،وو دوره بزن در رویی گذشته خدا خودش می‌دونه کجا گیرش بیاره،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

سر چی گات کرد رف کسی ک خیانت کنه اصلا دیگ بدرد نمیخوره

بخاطر ی  چت جن .....ک انجام ندادم 

سال اول خیانت کردم الان ۳ سالی‌میگذره نمیدونم الان چ گوها ک‌میخوره

فقط الله 

درک میکنم الان تکو بحران هستی اما ببین گلم این بحران و این نفرینها و اون زمان از دست رفته هیچ فایده ای واسه ات نداره

تو خوشحال باش ی خسیس خائن بی ارزش ک لیاقت عشق و تعهد و خانومی تو رو نداشت از زندگیت گم و گور شد و تمام

الآن هم تجربه ای داری ک قطعا برای انتخاب آدم درست زندگیت ب درد میخوره

بازم تجربه داری ک جز خودت کسیو نداری و فقط هم ب خودت باید اعتماد کنی

و تجربه ی اینو هم داری ک دیگه از خودت و موقعیت ها و خواسته هات برا هر کسی نزنی

چرا وقت گذاشتی که الان نفرینش کنی ؟نفرین دو سر داره مراقبت باش خودتو نگیره،وو دوره بزن در رویی گذشته ...

چون دوسش داشتم چون مخم قشنگ زده بود 

نفرینش نمیکنم ولی ......

بماند

فقط الله 

من دلم براش میسوخت مثل ی مادر هواش داشتم گفتم تازه اول کارشه اشکال نداره دستش ک باز بشه میخره دعام ک ...

همیشه از روان شناس ها میشنوم که پارتنر در قالب مادر اولش برای پسر جذابه ولی بعدش  بد ترین پارتنره و اصلا جذاب نیست

نقش هر کسی تو رابطه باید دقیق و واضح مشخص باشه مثلا اگر دوست دخترشی نقش دوست دخترو بازی کن نه کمتر نه بیشتر

فاطمه ام دختر روستا ✨

چرا وقت گذاشتی که الان نفرینش کنی ؟

نفرین دو سر داره مراقبت باش خودتو نگیره،وو دوره بزن در رویی گذشته خدا خودش می‌دونه کجا گیرش بیاره،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

درک میکنم الان تکو بحران هستی اما ببین گلم این بحران و این نفرینها و اون زمان از دست رفته هیچ فایده ...

درس گرفتم 

درس گرفتم ب پسر جماعت نباید رحم‌کنی خرج کنه باید مثل چییییی 

تا یاد بگیره تا پدرش در بیاد بفهمه دلسوزی ینی چی

فقط الله 

چون دوسش داشتم چون مخم قشنگ زده بود نفرینش نمیکنم ولی ......بماند

دوست داشتن بها داره دیگه ،برای هرکسی ی مدله برای تو ام این مدلی بوده ،الان باید از دل خودت شاکی باشی که دلباخته اون شده

همیشه از روان شناس ها میشنوم که پارتنر در قالب مادر اولش برای پسر جذابه ولی بعدش بد ترین پارتنره و ...

نقش دوس دختر بازی کردم 

نقش مادر 

نقش فرشته

نقش هزار تا چیز دیگ 

ولی آخرش این بی مادر اینکارو کرد

فقط الله 

دوست داشتن بها داره دیگه ،برای هرکسی ی مدله برای تو ام این مدلی بوده ،الان باید از دل خودت شاکی باشی ...

از خودم شاکی باشم؟؟

چرا چون خودش برا خودش‌میخاستم چون یبارم‌نگفتم اینکارو برام بکن

چون هیچی ازش نخواستم و گفتم‌معذب میشه

چون خیانت کرده بخشیدمش

چون 

چون چون 

فقط الله