2777
2789
عنوان

اگه مجبور باشی یکیو بکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادم تو دنیای واقعیش انقد نادون نیس ک بزاره برادر یا خاهرش بمیره اما خودش زنده بمونه

نمیدونم من همین الان بگن جونتو برا خواهرت بده میدم ولی فکر میکنم تا تو موقعیتش نباشی نمیتونی بفهمی 

خودم

بچه ک بودم..تو یه موقعیت اینطوری قرار گرفتم

اون موقع شاید ۶_۷ سالم بود

و من بین خودم و خواهرم....خودمو انتخاب کردم و رفتم جلو🙂

هزاررر بارم برگردم عقب و این مورد تکرار بشه همین کارو میکنم

نمیدونم من همین الان بگن جونتو برا خواهرت بده میدم ولی فکر میکنم تا تو موقعیتش نباشی نمیتونی بفهمی

خب اره درست گفتی

تو موقعیتش نبودیم ک درک کنیم اونارو

و خداکنه هیچکس تو موقعیتش نباشه

منم قطعا همینطور فکر میکنم ولی نمیدونم واقعاً تو اون موقعیت هم همینطور خواهیم بود؟

من که مصمم.تا حالا موقعیت‌هایی پیش اومده که خونواده مو بارها ترجیح دادم به خودم.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
قدیما یه آزمایش انجام دادن اینکه یه میمون با بچشو بردن یه محوطه که زیر پاشون فرزی بود وآروم آروم داغ ...

نمیدونم واقعاً من گفتم که الان قطعاً میگم خودم،ولی تو اون موقعیت احساس میکنم جان انقدر عزیز میشه که آدما ب جون هم بیفتن

نمیدونم واقعاً من گفتم که الان قطعاً میگم خودم،ولی تو اون موقعیت احساس میکنم جان انقدر عزیز میشه که ...

چرا شما اون فیلم و الگو قرار دادین؟

چرا شهیدان ۸سال دفاع و الگو قرار نمیدین ببینید چطور از جونشون بخاطر خانواده و کشورشون گذشتن😞❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
نمیدونم واقعاً من گفتم که الان قطعاً میگم خودم،ولی تو اون موقعیت احساس میکنم جان انقدر عزیز میشه که ...

من که خودمو از بین میبرم چون بعدش با عذاب وجدان نمیتونم کنار بیام 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
یعنی موقعیت مرگ و زندگی بوده؟

بله.من توی دوران کرونا بود میرفتم کلاس کنکور مامانمن خونه بود منم هر وقت بیرون میرفتم سه تا ماسک میزدم داخل خونه هم میرفتم همیشه جام تو اتاق بود پیشه مامانم نمی‌نشستم.اگرم میرفتم پیشش دو تا ماسک میزدم که نکنه ناقل باشم بدم بهش.چون مامانم دیابت داره.سره همینه که الان آسم گرفتم خودم.اما خداروشکر هیچوقت کرونا ندادم به مامانم چون خیلی رعایت کردم.خودم گرفتم ولی هیچوقت مامانم مبتلا نشد الحمدلله

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒