ی فیلم دیدم امشب ب دلایلی چهارتا خواهر برادر مجبور بودن انتخاب کنن یکیشون بمیره،هیچکدوم هم دلش نمیخواست خودش بمیره برا همین ب جون هم افتادن که یکیشونو بکشن
خیلی منو ب فکر فرو برد،یعنی آدم واقعاً انقد جان دوسته که مثلاً تو این موقعیت قرار بگیره هیچوقت انتخابش خودش نیست؟در موردش فکر کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله.من توی دوران کرونا بود میرفتم کلاس کنکور مامانمن خونه بود منم هر وقت بیرون میرفتم سه تا ماسک میزدم داخل خونه هم میرفتم همیشه جام تو اتاق بود پیشه مامانم نمینشستم.اگرم میرفتم پیشش دو تا ماسک میزدم که نکنه ناقل باشم بدم بهش.چون مامانم دیابت داره.سره همینه که الان آسم گرفتم خودم.اما خداروشکر هیچوقت کرونا ندادم به مامانم چون خیلی رعایت کردم.خودم گرفتم ولی هیچوقت مامانم مبتلا نشد الحمدلله
من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒