2777
2789
عنوان

اگه مجبور باشی یکیو بکشی

220 بازدید | 28 پست

ی فیلم دیدم امشب ب دلایلی چهارتا خواهر برادر مجبور بودن انتخاب کنن یکیشون بمیره،هیچکدوم هم دلش نمی‌خواست خودش بمیره برا همین ب جون هم افتادن که یکیشونو بکشن 

خیلی منو ب فکر فرو برد،یعنی آدم واقعاً انقد جان دوسته که مثلاً تو این موقعیت قرار بگیره هیچوقت انتخابش خودش نیست؟در موردش فکر کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا خودمو میکشم.خونواده مو دوست دارم و به خودم ترجیحشون میدم.بار ها بهش فکر کردم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

قدیما یه آزمایش انجام دادن اینکه یه میمون با بچشو بردن یه محوطه که زیر پاشون فرزی بود وآروم آروم داغ میشد میمونه بچشو گرفت بغلش وهی داغ تر کردن زیر پاشو هی اینپا اونپا کرد طاقتش که تموم شد بچشو گذاشت زیر پاش واستاد 

کل زندگی همینه خودت الان فکر کن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من واقعا خودمو میکشم.خونواده مو دوست دارم و به خودم ترجیحشون میدم.بار ها بهش فکر کردم

منم قطعا همینطور فکر میکنم ولی نمیدونم واقعاً تو اون موقعیت هم همینطور خواهیم بود؟