2777
2789

دلم گرفته میبینم همه دارن آماده اول مهر میشن من تو خونه از صبح رو تخت دراز کشیدم تا شب چون شوهرم نمیذاره درس بخونم الانم هفته آخر بارداریمه ان شاءالله منتظر دختر کوچولومم خداروشکر که دخترم هست وگرنه با این شوهر دق میکردم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از هفته دیگه میگی کاش قدر اون دراز کشیدنا رو‌میدونستم😂حسابی سرگرم میشی 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دختر داشتن که بهتره درس کیلو چنده همه میتونن درس بخونن ولی همه شانس مادر شدن رو ندارن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

شوهرت بده ؟؟؟

هیچ جا نمیذاره تنها برم خودش ارشد داره منو به زور گذاشت دیپلم بگیرم وگرنه میگفت سیکل بسته ۱۵ سالگی ازدواج کردم فقط خونه مامانم میرم اونم خودش منو میبره خودش میاد دنبالم خسته شدم منم آزادی میخوام

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
دختر داشتن که بهتره درس کیلو چنده همه میتونن درس بخونن ولی همه شانس مادر شدن رو ندارن

همش باهم خوبه ولی خداروشکر بازم دختر نازم هست دلخوشی منه

گلی ان‌شالله خدا زایمانتو آسون کنهحق تحصیل نگرفتی موقع ازدواج؟

نه من رو حرفش حساب کردم ولی بعد زد زیرش

خوب از هفته دیگه میگی کاش قدر اون دراز کشیدنا رو‌میدونستم😂حسابی سرگرم میشی

خدا کنه بیاد دیگه بی تابش شدم لا اقل از این همه تنهایی در میام

شکاکه ؟؟؟

نمیدونم

همش باهم خوبه ولی خداروشکر بازم دختر نازم هست دلخوشی منه

من امسال دکتری دولتی رشته مورد علاقه ام قبول شدم نرفتم واسه ثبت نام، چون از بی پولی دوره دانشجویی میترسم، میخوام فقط کار کنم، درس کیلو چنده وقتی که کار نباشه