2777
2789

تاپیکارو میبینی همش میگن که تو مدرسه همکلاسی هاشون به نحوی اذیتشون میکنن منم یه سال تو یه مدرسه مرکز شهر و مرفه نشین بودم همنجوری بود و هرچی گفتار و کرداره بده اونجا یاد گرفتم ولی سالای دیگه کلا تو مدرسه حاشیه شهر و فقیرنشین بودم خیلی خوب بود کل کلاس باهم رفیق بودیم و خوش میگذروندیم همه بچه ها صاف و ساده البته فقط از نظر اخلاقی ها وگرنه این مدارس 99 درصد دانش آموزاش هیچی نمیشن از جمله خودم😂نمیدونم شاید اینا فقط واسه مکان و زمان من صدق میکرد😕

میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقااااا حاجی، من غیرانتفاعی های بالاشهر که رفتم همههه مشروب و پارتی و سیگارو و حالا اینارو اصن کار ندارم ولی حو کلاس حوری بود که همههه پشت سر هم حرف میزدن همه همو مسخره میکردن انقد دورو بودن و تو حالت چصی و... بعددولتی های پایین شهری که رفتم انگار تو کلاس همه خانواده ایم انقد خودمونی و همه به هم کمک کنن و باهم مهربون و اکثرا مثبت دیگه ته چیزشون دوست پیر داشتن و اینا بود کلا جو پایین شهر و دولتی تو مدارس خیلیییییییی بهتر بود با اینکه امکانات عیرانتفتعی های بالاشهر خیلی بهتر بود گوشی آراد بود فرم ثابت نداشتیم آرایش کاشت ناخن همه‌چی اوکی بود حتی اردو شمال و کویر میبردن مارو ولی یه روز تو مدرسه دولتی رفتنو با صد سال اونجا عوص نمیکنم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

دقیقااااا حاجی، من غیرانتفاعی های بالاشهر که رفتم همههه مشروب و پارتی و سیگارو و حالا اینارو اصن کار ...

جالبیش اینجاست فکر میکنن بچه های پایین شهر بی ادب . بد هستن

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍
وااای آره دقیقا فک نمیکردم اینقد همه باهام همنظر باشن😂

😂من هستم،حالا خدایی بچه های باحال بین شون زیاد بود ولی بازم یجوری بود

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

برا پسرا اینطوریه خب پسرای پایین شهر خدایی بی تربیت و بددهنن، دم در مدارس پسرونه پایین شهر بری از زندگی ناامید میشی

البته مقطع دبستان و راهنمایی رو میگم خیلی مهمهتو چه مدرسه ای برن پسرا بعد شخصیت شون شکل گرفت دبیرستان میتونن حفط کنن خودشونو

مخالفم

اتفاقا تو پایین شهر هرچیزی یاد میگیری ولی بالا شهر اینجوری نیست وقتی باهم سطح خودت باشی خیلی بهتره 

پایین آدم پایین میکشه و بالا آدم بالا

و خیلی چیزای دیگه گفته نشه بهتره...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901