2777
2789
عنوان

کسی امشب نماز شب میخونه

102 بازدید | 18 پست

لطفا برام دعا کنه یه خونه عالی بخرم تا اخر هفته ممنون میشم ♥️🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

منم دعاکنیدهمه‌چی برام رو بشه دارم داغون‌میشم تواین شک وشبه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم

نمازت تموم شده یعنی ؟ من امشب شرایط خوندنش رو نداشتم خونم رو فروختم دنبال خونه هستم می خواستم برام دعا کنین 

منم دعاکنیدهمه‌چی برام رو بشه دارم داغون‌میشم تواین شک وشبه

برات حمد خوندم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه

ازت خواهش می کنم دفعه بعد که خوندی دعا کن منو خواهرام شوهرای مومنی نصیبم مون بشه

براتون حمد خوندم انشالله زود زود هم شما و هم خواهرتون یه بخت عالی نصیبتون بشه الهی امین

ازت خواهش می کنم دفعه بعد که خوندی دعا کن منو خواهرام شوهرای مومنی نصیبم مون بشه

البته دعای من  بیشتراز خدا طلب خیر برا تنبلاست حتما برا شماهم الان دعا میکنم .اگه دهه ۶۰ هستین زن دائی میخوام 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

براتون حمد خوندم انشالله زود زود هم شما و هم خواهرتون یه بخت عالی نصیبتون بشه الهی امین

قربونت برم ممنون خدا حاجت دل تو بده

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

برات حمد خوندم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه

ممنون عزیزم منم براشما میخونم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
نمازت تموم شده یعنی ؟ من امشب شرایط خوندنش رو نداشتم خونم رو فروختم دنبال خونه هستم می خواستم برام د ...

یا علی اول پیدا میکردین بعد میفروختین زود باشین پس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا علی اول پیدا میکردین بعد میفروختین زود باشین پس

اره دیگه استرس گرفتم دعا کن تا جمعه یه مورد خوب پیدا کنم بخرم شوهرم دست دست میکنه می ترسم خونه بره بالا

اره دیگه استرس گرفتم دعا کن تا جمعه یه مورد خوب پیدا کنم بخرم شوهرم دست دست میکنه می ترسم خونه بره ب ...

نزار دس دس کنه کدوم شهری

1
5
10
15
20
25
30
35
40