2777
2789
کسی به من بگه این لباس رو نپوش یا دوسری سرت کن بیشتر امنیت ازم سلب میشه جالبه آرامش گرفتن از این اتف ...

اره خب درسته اگه لحن خوبی نداشته باشه ادم بدتر جری میشه

نه فک نکنم امشب گفتم من عشق چندم توم گفت فک کنم هزارمی باشیگفتم بزار منم فک کنم ، گفتم عزیزم توم عشق ...

پسرا خیلی کرم میریزن من نامزدم مشغول باشه میگم با کی حرف میزدی میگفت با اون یکی دوس دخترم😂😂😂

توام هروقت از این حرفا میزنه اذیتش کن بگو تو اصن عشقم نیستی بابااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شوهرم خیلی گیرای وحشتناکی میداد الان خداروشکر ادم شده و بسیار نادم از رفتار گذشته اش..حالا یه مو ...

اونم چ جوابی داده 😂😂قبل اینکه زن تو باشه همکلاسی ما بوده 

غیرت از این بیشتر که اصن گور به گور شده نه دوست پسرش موجوده نه شوهرش؟یه عقاب همیشه تنهام منو از چی م ...

من جرئت نمیکنم مزدیکت بشم اصن تو گنگت بالاس🤣❤️

پسرا خیلی کرم میریزن من نامزدم مشغول باشه میگم با کی حرف میزدی میگفت با اون یکی دوس دخترم😂😂😂توام ...

حقیقتا عشق هم نیست ازدواج ما سنتی بوده هنوز امید واریم عشق به حود بیاد 

دوست ندارم تا این حد خوب نیست همش به فکر پرده ی پنجره هست که کنار نره جایی تنهایی نرم 😕😐بلند بلند ...

باهاش صحبت کن ٫ بهش بگو که این حساسیت زیاد اذیتت میکنه و دوراه بیشتر نداره یا کنار بیای با این موضوع و حرفشو گوش بدی یا صحبت جدی کنی باهاشو به ی نتیجه ای برسی 

من جرئت نمیکنم مزدیکت بشم اصن تو گنگت بالاس🤣❤️

🦅🦅🦅🦅🦅🦅

برو بچه.برو تا پر پرت نکردم نصفه شبی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
نمی ذاره مانتو جلو بار بپوشم اگه بپوشم باید از زیرش یه زیرسارافنی بلند تا زانو یا زیر زانو بپوشملباس ...

اگه خودت راضی هستی از این وضعیتت زندگیتو با بحث و دعوا خراب نکن ٫ واقعا نوع لباس به ادم ارزش میده و اینکه گرون‌ترین لباسها رو هم میپوشی پس برا پوششت هم احترام میزاره

انشالله همیشه خوشبخت و خوشحال باشی عزیزم

کلا شوهرم خیلی گیرای وحشتناکی میداد الان خداروشکر ادم شده و بسیار نادم از رفتار گذشته اش..حالا یه مو ...

شوهرت خیلی حساس بوددده این موردو دیگه ندیده بودم یاعلی چه دعایی کردی خوب شد؟😂😂😂

اگه خودت راضی هستی از این وضعیتت زندگیتو با بحث و دعوا خراب نکن ٫ واقعا نوع لباس به ادم ارزش میده و ...

اره شکر خدا راضی هستم و بحث و دعوا نداره واقعا هر چی هم بخوام برام می خره 

چون لباس هایی می خرم که همه انگشت به دهن می مونن دوستام اکثر از خودم قرض می گیرن لباس های دم دستی من و تو مجالس هاشون می پوشن 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست