2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس بودن یعنی توهین به شعور و انتخاب طرف مقابل

اگه حساس بودن جوری باشه که احساس امنیت بده و حس کنی ینفر همه‌جوره پشتته و کنارته خیلی حس قشنگیه ولی اون بیماری پارانوئیدی ک به همچی شک داره واقعا غیرقابل تحمله

من خودم دخترم خیلی حساسم ولی برا پسرا اینو قبول نمیکنم

اگه حساس بودن جوری باشه که احساس امنیت بده و حس کنی ینفر همه‌جوره پشتته و کنارته خیلی حس قشنگیه ولی ...

کسی به من بگه این لباس رو نپوش یا دوسری سرت کن بیشتر امنیت ازم سلب میشه 

جالبه آرامش گرفتن از این اتفاق ها چجوری میشه؟ 

غیرت از این بیشتر که اصن گور به گور شده نه دوست پسرش موجوده نه شوهرش؟

یه عقاب همیشه تنهام منو از چی میترسونی؟!

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
شماها مگه برده اید که شوهرتون باید بهتون اجازخ بده یا نده؟شوهر باید نطر بده اینو بپوش یا نه؟شخصیت ن ...

ببین جانم غیرتی شدن لزوما دخالت تو نحوه لباس پوشیدن نیست همینکه مطمئنی طرف اونقد روت حساسه ک هیچکس به خودش اجازه نمیده بهت بگه بالا چشت ابروعه یا مردی بهت دست درازی کنه همین میشه غیرت

🤣🤣🤣خب نزننن حسودیش میشه

نه فک نکنم 

امشب گفتم من عشق چندم توم 

گفت فک کنم هزارمی باشی

گفتم بزار منم فک کنم ، گفتم عزیزم توم عشق سوم و اخرمی 

اولی عشق اولم پسر بدی نبود به نتیجه نرسیدم متاسفانه. 

دومی مهم نبود بچگی بود 

سوکی تو بودی عشق اخرم 

خب داستان هزارتای تو چی بوده 🤣🤣

کلا شوهرم خیلی گیرای وحشتناکی میداد الان خداروشکر ادم شده و بسیار نادم از رفتار گذشته اش..حالا یه موردش که خیلی مسخره بود تعریف کنم

منو شوهرم همکلاسی بودیم تو دانشگاه بعد از اینکه عقد کردیم یه بار سرکلاس استاد برگه های کوییز هفته قبل و داد یکی از پسرا پخش کنه..اینم داشت اسم هارو صدا میزد تا رسید به من همزمان شوهرم از پشت سرش بهش گفت برگه رو بده به اون ولی دیگه برگه رو به خودم داده بود..دیگه رفتیم تو ماشین شوهرم اینقدر عصبانی بود میگفت چرا مثلا گفته سارا خالقی چرا نگفته خانم خالقی چرا نگفته خانم سارا خالقی....بعد میگم خب دوتا خالقی تو کلاس داریم ولی حالیش نمیشد....زنگ به پسره باهاش بحثش شد اخرشم اون برگشت گفت دلم میخواد اصلا هرچی دوست دارم صداش بزنم قبل اطنکه زن تو باشه همکلاسی ما بوده