تاپیک قبلی کم اومدید بیاید یکم درد دل کنیم تازه یه دختر ۳ ساله هم دارم 😂میخوام پرستار بگیرم به دخترم برسه منم درس بخونم الانم که دانشگاه ها شروع میشه من یکم دیر دانشگاه رفتم ۲۶ سالمه امسال سال آخرمه یکم میخوام درد و دل کنم بهم انگیزه بدید 😂 چون خودم بچه دوست دارم و مطمئنم اگه پرستار بگیرم از پسش بر میام امسال فردا زنگ میزنم از اول مهر پرستار بیاد مامانمم خونمونه حقوق میخونم
وای دو قلویی کابوس منه فانتزیم بودا ولی از وقتی خواهرم دوقلو بدنیا آورد فانتزیم شد کابوسم بشددددت سخته خدا نصیب نکنه خدا به شما هم توان بده
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
دانشجوی زبان اسپانیاییه 😐 و تو حوزه هم خیلی فعال درس میخونه
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲