2777
2789

سلام من پسرم ۱۳ روزه به دنیا اومده اول زردی داشت مجبوری. بهش همراه با شیرمادر شیرخشک اپتامیل دادیم دوروز از. اون. به بعد شیر خودمو میدم فقط آخر شباشیر خشک میدم.روزا کل وقتم میره برا شیر دهی چند تا مک میکنه خوابش میبره تا میزارم زمین دوباره بلند میشه خودم شرایطم داغونه کلا زخم شده سینه هام و خوابم کمه کلا هم همش حالت غم دارم و بغض میکنم الکی....یه دخترم دارم ۸ سالشه مدرسه شروع بشه کارم سخت‌تر هم میشه.بچم کلا آرومه فقط وقتی گرسنه باشه گریه میکنه ولی وقتی شیر خشک. میخوره راحت میخوابه....

چی کار کنم بین شیر دادن و شیرخشک دادن گیر افتادم شیر خشک میدم عذاب وجدان میگیرم شیر خودمو میدم عذاب میکشم و صبر ندارم اصلا.........تازه اگر شیرخشک بدم احتمال رفلاکس و دل درد هم هست....

توروخدا یه کم دلداری بدین و راهنماییم کنید خیلی دلم گرفته....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از اینکه شیر خشک به بچه ات بدی چرا عذاب وجدان داشته باشی؟ منم تازه زایمان کردم شیر خشک میدم. اتفاقا دکتر هم که فوق تخصص کودکان هست تایید کرد و بدون که دکتر های امروزی میگن شیر مادر به تنهایی کافی. نیست و شیر خشک هم باید بدی به بچه ات

نمیدونم میگم مامان بدیم چرا باید بچم شیر خشکی بشه ....از طرفی اونم سینه رو خوب نمیگیره میگم شاید چون ...

شیر خشک بده که گرسنه نمونه از طرفی هم شیر خودت رو قطع نکن به زخم سینت از همون شیر خودت بزن به مرور خوب میشه،سختیش همین ماه اوله 

رژیم رو هم رعایت کن بچه ریفلاکسی نشه

ترکیبی شیر دادن نهایت میشه شیرخشکی یکم بچه بزرگ تر میشه دیگه سینه نمیگریه اگه مادری بخواد شیر مادر ب ...

نه من دیدم که ترکیبی میدن بخصوص تو ماه اول ،خواهر خودم همینجور بود و بچه بعدش فقط سینه گرفت

عزیزم از اینکه شیر خشک به بچه ات بدی چرا عذاب وجدان داشته باشی؟ منم تازه زایمان کردم شیر خشک میدم. ا ...

ینی ترکیبی؟چیکار کنم شیر خودمو ول نکنه....آخه اگه کم باشه یا نیاد صبر نذاره مک بژنه سریع گریه میکنه

نه من دیدم که ترکیبی میدن بخصوص تو ماه اول ،خواهر خودم همینجور بود و بچه بعدش فقط سینه گرفت

تو ماه اول اره منم گفتم بچه بزرگ تر میشه تفاوت مزه رو میفهمه دیگه شیر خشک و شیشه رو ترجیح میده ...تو اگه خواهرت رو دیدی من تجربه برای دو بچه همین بوده 

به نظر من که چون یه بچه دیگه هم داری و تازه بارداری و زایمان رو پشت سر گذاشتی و این شب نخوابیدن ها که درکت میکنم کاملا شیر خشک به بچه بده چون حاوی ویتامین ها و ترکیبات مغذی هست و نیاز بدن بچه رو کامل برطرف میکنه من خودمم به بچه ام شیر خشک میدم و دکتر هم مخالفتی نکرد 

تو ماه اول اره منم گفتم بچه بزرگ تر میشه تفاوت مزه رو میفهمه دیگه شیر خشک و شیشه رو ترجیح میده ...تو ...

ای وای چه کنم پس

کم شیر میخوره همونم فوری بیدار میشه خودم کلافه شدم به دخترم تا دوسال شیر دادم ولی الان انگار صبر ندارم اصلا کلافم